Mikorra kéne hazamennem szerintetek péntek/szombatonként?
Április elsején 17 leszek, 11. osztályba járok.
Mindenkitől hallom, hogy simán kint van éjfél után is, vagy a "leglájtosabb" a 11-re hazaérés.
De komolyan, még a kilencedikesek is állandóan buliznak és hajnalokig haza sem mennek, ehhez képest nekem 8kor otthon kell lennem. Ahány percet kések, annyival korábban kell hazajönnöm legközelebb..
Pedig lakásig vagyok kísérve a két méter magas, full feketében járó barátom által. Nem bulizni mennék, csak vagy a barátomnál lennék, vagy a városban mászkálnék (ugyancsak a barátommal..) esetleg valamelyik plázában lófrálnék (azt sem egyedül ám..)
Ti mikorra várnátok haza, ha a szüleim lennétek?
Szia.Megnyugtatlak,hogy engem a szüleim nem engednek el szórakozni(bár nem is mennék),így örülj,hogy addig kinn maradhatsz!Bár ha nagyon mennél,akkor biztos,hogy meg lehet velük beszélni,hogy tovább is maradjál,de csak fokozatosan szerintem.
15,5/L
Engem anyáék addig engednek, ameddig szeretnék, mert úgy is tudják, hogy már 8ra otthon vagyok (Aghata Christie novellák... :D) Hétköznap meg már 7.15kor (Gyilkos elmék)
14/l
Én téged ilyen esetben elengednélek 11-12ig. Már nagylány vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!