Mit kérjek? (bővebben lent)
A kérdésed egyáltalán nem utal semmire, amit leírtál "bővebben" részben.
Tulajdonképpen mire vagy kiváncsi? :D
Szerintem te arra vagy kíváncsi, hogy hogy győzd meg a szüleidet! Nem?? A kérdésbe meg azt írtad, hogy mit kérjek?xD Kicsit értelmesebben ha lehet, mert így nem értjük!!!
12/L
Szüleidnek annyiban igaza van, hogy ilye korban (már ha magamból is kiindulok) minden gyerek háziállatot akar, ami egy pár hétig érdekes, aztán lassan-lassan anyura-apura marad, hogy takarítsák, etessék az állatot.
Aranyos, de nem is azon múlika dolog, hogy milyen tanuló vagy. Lehet nem mondták még neked, de ilyen korban neked az a kötelességed, hogy tanulj. Semmi más dolgod nincs igazából, szóval nem kell mindig evvel az indokkal jönni.
Na de szerintem még várj vele egy kicsit, hátha ha idősebb vagy,a szüleid jobban elhiszik, hogy tudsz róla gondoskodni.
Probálj kompromisszumot kötni velük .
Hogyha te magkapod a "vadat" akkor ezt meg ezt megteszed cserébe .Hm?
De sajnos tényleg ugy van h egy háziállat csak pár hétig érdekes utána a szülőkre marad.
Szia!
Szerintem is próbálj nekik bizonyítani. Karácsonyig van még pár napod. Lássák rajtad, hogy tényleg elég érett vagy arra, hogy gondoskodni tudj egy kis élőlényről. Nem csodálkozom rajta, hogy a szüleid nehezen hajlanak a háziállat tartásra, mert ahogy előttem is írták sajnos sokan úgy vannak ezzel, hogy jaj de édes, jaj de aranyos 1-2 hétig utána meg majd lesz vele valami. Jó esetben az, hogy anya meg apa gondozza, rosszabb esetben visszakerül az állatkereskedésbe és had ne folytassam... De ha tényleg tudnál róla gondoskodni és nem hárulna ez a feladat a szüleidre akkor előbb bizonyíts nekik pl: vegyél egy szobanövényt és tartsd életben fél évig :) És akkor majd talán látni fogják, hogy felnőttél a feladatra.
Szia:)
Nekem is van horcsogom,nagyon ari allat..nincs is sok gond vele:) hat en egy eve kaptam es meg nem hanyagoltam el sosem:P Mindenesetre gyozd meg a szuleid hogy felelosseg teljes vagy es akkor hatha:PD pusszi:*
hali
Szerintem mond meg szüleidnek ,hogy tegyenek egy próbát mennyire vagy kötelességtudó ilyen korban már kell egy lény akit gondozni kell ,hogy kialakuljon benned az ,hogy sietek haza mert adni kell enni a hörcsögnek stb. Gondolom panel lakás és nincs se kutya se macska.
Én lehet ,hogy fokozatosan kérném tőlük a ketrecet majd az almot majd kaját és akkor ráébrednek ,hogy csak egy állat kell neked a ketrecbe:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!