Ha az iskolában sok az igazolatlan hiányzásom a gyámügy elvihet?
Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 05:57
2/15 anonim válasza:
nem visznek el olyan könnyen,. először a családit vonják meg meg a szüleidet kötelezik pénzbírság kifizetésére vagy közmunkára. Bár, de ez csak az én személyes véleményem, ha az én gyerekem miatt ezek történnének, jobban járna ha tényleg elvinné a gyámügy. Persze ha nem volt nyomós ok a hiányzásra, pl tartós kórházi kezelés.
3/15 anonim válasza:
A kórházi kezelés megis mitől lenne igazolatlan, utolsó?
5/15 anonim válasza:
3.-as. olvasd el mégegyszer a mondatot, és értelmezd:-)
6/15 anonim válasza:
Na lássuk, utolsó,
Kerdes: Ha az iskolaban sok az IGAZOLATLAN hiányzásom, a gyamugy elvihet?
A válaszod:" Persze ha nem volt nyomós ok a hiányzásra, pl tartós kórházi kezelés."
Tehat megkérdezi a szerencsétlen, hogy mi van igazolatlan hiányzásnal, erre te leírod, hogy pl a kórházi kezelés nem az....
7/15 anonim válasza:
Itt mindent leírnak, annyira nem kell félni, nem egyik napról a másikra megfognak és elvisznek.
8/15 anonim válasza:
Leírom mégegyszer hogy megértsd:-) Akkor viheti el, ha nem volt nyomós ok a hiányzásra, ilyen nyomós ok pl a kórházi kezelés. Így már érted?
9/15 anonim válasza:
Leírom mégegyszer hogy megértsd:-) A kórházi kezelés ne, igazolatlan hiányzás :)
10/15 anonim válasza:
Tanulj már meg értelmezni. Egy szóval sem mondtam hogy az, pont az ellenkezőjét. Arról nem tehetek hogy te nem érted. de nem szállok intelligencia harcba fegyvertelen emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!