Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek hogy gyorsan hízzak?

Mit tegyek hogy gyorsan hízzak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az iskolában soka csúfolnak hogy vékony vagyok, és kevés a popsim meg a mellem emiatt, plusz sok csontom (pl. váll,szegy,csípő,csigolyák) kiáll. Mit tegyek hogy ducibb legyek? 15/L 160cm - 54 kg
2014. febr. 23. 18:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én ennyi idősen 166 cm és 52 kiló voltam :) Engem nem csúfoltak így, de éreztem némi irigységet az ő részükről. Kicsi melleim voltak. Igaz, hogy nem álltak ki a csontjaim. Hogy hogyan hízz: egyél sok szénhidrátot és ne mozogj sokat.

Ha mégsem tudsz hízni, hát vékony alkat vagy és akkor nincs igazán mit tenni.

2014. febr. 23. 18:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ki mondd neked ilyen hülyeséget,hogy vékony vagy.

160cm és 54 kiló,az éppen hogy jó.Sőt,talán még egy picit husis is vagy.Szerintem ne akarj hízni!Pont jó ez így!

2014. febr. 23. 18:55
 3/9 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Én 15 évesen a 170 centimhez voltam 54 kg, szóval ez alapján én sem mondanálak vékonynak. Az, h nincs melled meg feneked,az lehet azért is, mert ezek a dolgok nálad talán a most következő években fognak inkább beindulni, semmiképpen ne akarj hájasodni, mert egyrészt attól mindened lesz, csak nem formás melled és feneked, másrészt örülj neki, ha átlagos vagy vékony testalkatod van, jól fog az még jönni később, amikor a mostani csúfolódok egyik fogyókúrából a másikba kényszerítik majd a tökéletesnek hitt testüket, neked meg nem lesz ilyesmire gondod. Tápálálkozz egészségesen, és inkább tornázva formáld a tested, ezzel segítsd a dolgokat.
2014. febr. 23. 19:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 168cm vagyok és 52kg. Párszor megjegyzik,hogy vékony vagyok,de senki nem csúfol és én sem látom magam kórósan vékonynak. Sőt..még egy kis pocakom is van. Nem hiszem,hogy olyan vékony lennél,hogy nagyon híznod kéne,legalábbis így számok alapján. Élőbe lehet,hogy máshogy nézel ki,de ahogy elképzellek (magamhoz képest) nem lehetsz olyan nagyon vékony.
2014. febr. 23. 19:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A magasságod és a súlyod alapján egyáltalán nem vagy sovány, felesleges híznod. (Én ilyen koromban 177 centihez 49 kiló voltam, no az már kicsit gáz volt, mégse csúfolt senki miatta.)
2014. febr. 23. 19:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) <3
2014. febr. 23. 19:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Én 165 vagyok és 58 kiló...és husis. :( Mellem nekem sincs szinte semmi.

Úgyhogy kétlem, hogy te annyira nagyon vézna lennél. Ne hízz, mert az inkább ártalmas... :/

17L

2014. febr. 23. 19:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Én 170nel vagyok 50 és még így is sincs lapos hasam... :/

Szerintem ez nagyon alkat kérdése, esetleg sportolj és akkor kicsit izmosabb leszel nem "vézna" bár szerintem nem vagy az:)

2014. febr. 23. 21:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Gyorsan ne hízz. Az egészséges súlyváltozás heti 0,5-1 kiló.
2014. febr. 24. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!