Minek örülne egy 11,5éves lány karácsonyra? Szerintem a játéknak már nem, ruhának meg még nem. Arany közép út?
Szia!
Én ilyen idősen nagyon örültem volna egy gyöngyfűző készletnek vagy egy üvegfestéknek. Ha nem ilyen kreatív akkor mobiltartó, egy divatos kis sapi kesztyűvel. MP3-at vegyenek a szülei, szerintem azt nem neked kéne. Ja és még valami kérdezd meg a párodat vagy a kislány anyukáját ha jóban vagytok, hogy minek örülne, ők biztos jobban ismerik. Azért is jó ha körbekérdezgetsz, mert nehogy ugyan azt vegyétek neki. :)
Egy csomag ami tuti bejönne neki:
halványrózsaszín körömlakk (essence kb 350FT)
pihe-puha kesztyű(kínai kb 500FT)
fülbevaló( vmi bizsu kb 150-200Ft)
egy plüss, puha kulcstartó( kínai kb 300Ft)
egy szép póló (minnél csicsásabb annál jobb)(kínai kb. 1000Ft, vagy most a plázákban is nagy leárazások vannak)
ajakápoló kicsit színezett ( drogéria kb.500Ft)
tuti tipp: ha a férjed gyermeke akk te vagy a "mostoha"
A karácsonyi forgatagban vidd el a lánykát a vásárba kb 300Ft-400Ft a sültgesztenye, nézzétek meg a bazárt, beszélgessetek, majd mintha spontán jönne az ötlet vidd el fodrászatba. Csináltassátok meg a haját, aztán segíts kilakkozni a körmét, kifesteni a száját. Majd otthon ebédeljetek meg. (tipp, h még jobban közelebb érezhesd magadhoz, őt és az apját) Süssetek ketten valami finom karácsonyi mézest, vagy linzert,stb.
Ennél jobb ajándék egy felceperedőnek nincs.
Az ő korában a sminkcucc még korai, szerintem.
De mondjuk vehetnél neki valami DVD-t, akár valamelyik új animációs rajzfilmet. Csak kérdezd ki előtte a párodat vagy az anyukát, hogy mi az amit még tuti nem látott. Aztán ajándékozás után, vagy valamikor még így az ünnepek alatt megnézhetitek együtt az apukával hármasban:)
21:35 vagyok megint
Bocsi én 18 vagyok és még most sem igazán sminkelek. Visszagondolva 11 évesen abszolút nem érdekelt az ilyesmi. Csak ezért írtam. Persze nem vagyunk egyformák:) nem is lenne jó ha azok lennénk:DDD
Kérdező, végül mi lett az ajándék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!