Középiskolás kamaszok, mekkora ismeretségi körötök van?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is kérnék ha lehet2014. febr. 22. 19:23
11/15 anonim válasza:
Átlagos :) De volt már olyan, hogy mentem az utcán és egy 4 fős csapat jött velem szembe, elmentem mellettük (nem ismertem őket, legalábbis nem emlékeztem rájuk :D) de miután elmentem mellettük, megkérdezték, hogy te, ez nem XY? Én meg csak néztem, hogy kik ezek és honnan ismernek :D
12/15 anonim válasza:
Hát sokan ismernek.
Nem egyszer volt olyan, hogy bemutatkoztam valakinek és mondták, hogy "jaj, tudom ki vagy..."
15/L
13/15 anonim válasza:
Facen van 700 ismerős, abból kb. 5-600-nak köszönök, ha látom, talán 100-al vagyok beszélőviszonyban.
Amúgy baráti köröm nem nagy.
14/15 anonim válasza:
Nem túl nagy,de nincs is szükségem rá.
15/L
15/15 anonim válasza:
Facen nem vagyok. Az osztályból tényleges barátom 8 van, de mindenkivel jóban vagyok. Van még a régi sulimból egy legjobb barátnőm, meg még 2en akikkel tartjuk a kapcsolatot. De kb. minden hétvégén ismerkedek meg új arcokkal, csak direkt azért nincs facem, hogy ne kelljen egy csomó emberrel felületes kapcsolatokat fenntartanom. Pont annyi ismerősöm van, hogy soha ne unatkozzak. 18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!