Ez most mi? :D L/17
Ha nem írtad volna oda,hogy 17 vagy akkor tippeltek volna kb 13-14 évesnek.
Azért jó nekik,mert meg akartak d/gni aztán mikor lekoptattad őket akkor koppantak és 'leoltanak' téged,mert nem hagytad magad. Vannak ilyen emberek akik facebookon nagy arcok,élőbe meg köszönni se mernének neked.
A r.banc az ilyen srácok számára azokat a lányokat jelenti, akiket ők nem tudnak megdugni, számukra elérhetetlenek. Én ilyeneknek max. ezt szoktam visszaírni: [link]
(a nagy like-jelre gondolok)
17/L
Minden srácnak azok a k_rvák és a r_bancok, akiket nem tudnak megd_gni. Ez a szomorú igazság.
Ha nehezen elérhető vagy, akkor prűd, ha könnyen akkor meg k_rva. Úgy érzik joguk van mások lehordására és szidására csak azért, mert nem akarnak valamit. Egyébként azt sose érttem, hogy a "K_rva" kifejezést miért tartják sértőnek. Hell yeah, hogy sokszor van valakinek szexuális kapcsolata, az csak jó, nem? Egészséges, és ha okos vagy akkor nem esel teherbe.
Van az a buta hasonlat, hogy "az jó kulcs ami sok lakatot nyit ki, de az rossz lakat amit sok kulcs nyit ki" vagy valami hasonló. De ha most mi pl. ceruzahegyezővel példálózunk, akkor az a ceruzahegyező ami csak egyfajta ceruzát tud hegyezni eléggé béna, nem? Viszont az, ami az összeset tudja, az meg a legcoolab hegyező a világon. Csak hozzáállás kérdése. Egyébként ilyen a mai társadalom, z (majdnem) az összes srác úgy érzi, hogy csak azért, mert srácok szidhatják a nőket. Yeey.
Társadalmi süllyedés legalja... ne foglalkozz velük.
17 évesen ne a facebookon keress pasit, főleg ne ilyen iq bajnokokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!