Ti mikor vesztettétek el a szüzességeteket?
19/L vagyok és szűz amit egyáltalán nem bánok!
Nem fogok csak azért lefeküdni valakivel, mert mások is ezt teszik és ez a "menő"! Ez egyáltalán nem menő és lehet, hogy így jobban fog értékelni az "igazi" akit én is megkapok!:)
17 voltam, és nálunk.
Őszintén szólva, nagyon sok jelentőséget tulajdonítottam a dolognak, aztán egyáltalán nem olyan volt, mint amilyenre számítottam. Az első csók sokkal emlékezetesebb volt számomra ( egyébként mind a kettő az első barátomnál volt)!
18/L
"ha valaki nem bánta meg 3 hónappal a szex után, mert jól érezte magát, stb., később mért bánna meg egy természetes dolgot?"
Mert felnő és megérti, hogy amit tett, hiba volt. Számtalan dolog lesz, amit 25-35-45 évesen hülyeségnek látsz majd. Akár természetes, akár nem (bár 13 évesen nem az). 30 vagyok, de a 15 éves önmagamat most képen röhögném. Sz*rt se tudott az életről, érzésekről, szerelemről és fájdalomról, de arca volt rendesen! Idő, idő... !
16. nem voltunk együtt, csak kb. 4 hónapja amolyan "barátság extrákkal" kapcsolatban álltunk, tehát már egy jóideje átjárkáltam hozzá. az ágyában. király volt, tetszett, nem bántam meg.
18L
17 évesen,2012.december 30.-án.:)
Hol?Barátomnál.
Hogy?Azt hiszem ez elég egyértelmű,hogy hogyan..;)
18/L
22L
Nem bántam meg, de mostani eszemmel belementem volna előtte is mással, hogy több tapasztalatom legyen
15. :/ Minimum 18 évesen akartam.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!