Ti mikor vesztettétek el a szüzességeteket?
Jópár hónapja járok a barátommal és már tervezzük, csak sehogy sem volt még megfelelő pillanat. :)
17L
17 és fél évesen vesztettem el :)
L
Én márciusban leszek 16, fiú vagyok.:) Igazából, nem rajtam múlik, mire lesz talán egy értelmes kapcsolatom, valószínűleg a 16. éveimet fogom taposni már rendesen. Igazából, amikor lehetőségem lesz rá akkor...:) De nem igazán azt tervezem, hogy valami buliba egy részeg csajt... Szóval szeretnék elsőre valaki olyasvalakit, akivel úgy van értelme. Aztán lehet nem fog összejönni...
Tehát a lényeg, hogy akkor szeretném, ha egy lánnyal már van elég komoly kapcsolatom, valószínűleg az elkövetkezendő 1-2 évben eljutok oda... Vagyis remélem:D
Egy kérdésem:
ha valaki nem bánta meg 3 hónappal a szex után, mert jól érezte magát, stb., később mért bánna meg egy természetes dolgot? Lehet, hogy ez hozzájárult a jellemfejlődéséhez, meg a felelősségtudatához.
Ő dolga.
14 éves, szűz, és fogalmam sincs, mikor, amikor összejön a dolog. Ki tudja, mikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!