Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy elmehessek a koncertre és a fesztiválokra?
Tavaly anya elengedett a Soundra, csak nem úgy alakult minden, ahogy terveztem és amikor hazajöttem, volt egy kis balhé.
Most a barátom meglepett a szülinapom miatt egy koncertjeggyel a bécsi Miley Cyrus koncertre és a 3 nyári fesztiválra is szeretnék elmenni (VOLT, Sound, Sziget), azokat apa fizeti, már mondta.
De ha anya nem enged el, egyikre se mehetek (vele élek). Már mondtam a nevelőapámnak, hogy beszélhetne vele, de azt mondta, hogy a tavalyi után nem ígér semmit.
Viszont nem tudom, hogy a koncertet hogy hozzam fel neki és apának. Mert apa még mindig a kis hercegnőjének tart, aki még csak a csóknál tart. De a koncert miatt ott kellene aludnunk legalább 2 éjszakát.
Mit csináljak, hogy minden sikerüljön?
16L
(A barátom már 18 éves és akkor már együtt leszünk több, mint egy éve)
Mi volt ennyire "szörnyű" abban, amit írtam?
Nem kell ennyire kiborulni...
Anya sajnállom de egy buta kis csitrit sikerült nevelned belőllem. Már hiába teszel bármit is ilyen maradok. Sokat hiszek magamról és pár év múllva valamelyik utca sarkon végzem :)
neharagudj de nevetséges és szánalmas vagy :D hogy belölled az ész kimaradt az tuti :)
Ti meg bedoltok neki? Ugyan mar ez a kis hulye tinike par havonta feltesz egy ilyen provokatic kerdest. Mindig kicsit atszinezve, termeszetesen tagadja es jon a kifogasokkal meg a bena magyarazatokkal h nem o volt. Egyertelmuen o az! Mndig anyuci a gonosz, apuci a jo, kedves, segitokesz. Kulon elnek a szulok, apuci kulfoldon es egy rahedli loveval nyomatja a csillagocskat. Anyuci meg nem enged semmit o a hazi sarkany es nem erti miert ilyen vele. Aztan nagy nehezen leir egy elkepeszto sztorit miket csinalt, persze mindenkinel kiveri a biztositekot, megkavarja a sz4rt a valaszolok kozott, o meg ertetlenkedik es csopogteti tovabb a felhaboritobbnal, felhaboritobb viselkedessel kapcsolatos infokat!
Kar vele foglalkozni, tulsagosan kreativ a dragasag, es nagyon unatkozik.
Persze most engem is kioktat majd a bena szovegevel. :-). Hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!