Kinek mi (k) a kedvenc tantárgya (i)? Melyike (ke) t nem szeretitek?
Bocsi, véletlenül elküldtem...
Szeretem az angolt, irodalmat, törinek bizonyos részeit és a föcit.
Nem szeretem a matekot, fizikát, kémiát, németet.
A többi semleges.
15/L, 9. osztály
Szeretem az angolt, fizikát is egy kicsit, és az osztályfőnökit.:D
Utálom a matekot (az órákat szeretem, magát a tantárgyat rühellem), tesit (tanár mindenki előtt beszólogat, utálom...pedig szeretek mozogni), kémia, biosz.
kedvenc tantárgy: hm... nincs :D vagy a fizika, amit amúgy is szeretek de idén kb 10 óra volt, abból 7en filmeztünk :D
Már két hónapja nem is láttam a tanárt, mert sose jön be.
Amit utálok: irodalom,töri (tanár miatt), TESI
Mindig is a történelem és az irodalom volt a szívem csücske. Na meg az angolt is szerettem, és még a földrajz bizonyos részeit is.
Amit ki nem állhatok, a matek és fizika (a fizikát a legeslegjobban).
A többit nem szerettem kifejezetten, de olyan nagy bajom sem volt velük, pl. biosz, kémia, info nem a kedvenceim, de bizonyos részei még egész érdekesek is.
Utálom:Angol(pedig nyelvi osztályba járok) föci,kémia,fizika,matek
Szeretem:tesi,ének,rajz,német
a többi az nagyon uncsi vagy csak nem érdekel! :)
Középsuliban szerettem az angolt, informatikát (nekünk volt programozás is benne), a történelem meg a fizika nagyon érdekelt mindig is, de mint tantárgyat, utáltam mindkettőt :D meg a gazdaságit se szerettem.
Most egyetemen a nyakamba szakadt 3 matekos tárgy, ezekkel hadilábon állok, a programozást szeretem :)
19/L
Szeretem: töri, társadalomismeret, angol
Gyűlölöm: fizika, matek, tesi
17/L
Kedvenc: csak az angol, faktra is abból járok.
Nem szeretem: az összes többi, töriben van néhány jó téma, de amúgy forráselemzésekből áll, ami baromi unalmas.
Kedvenc: Tesi (mert a tanár nagyon jófej, és jó is vagyok belőle:))
Utálom: Kémia (Egyszerűen utálom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!