Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kinek mi (k) a kedvenc tantárg...

Kinek mi (k) a kedvenc tantárgya (i)? Melyike (ke) t nem szeretitek?

Figyelt kérdés
2014. febr. 13. 17:31
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Középiskolába a matek, az üzleti gazdaságtan és a német volt a kedvenc tantárgyam.

Most már teljesen más óráim vannak, mert kifejezetten gazdasági irányba mentem tovább. Német órám még mindig van, most is szeretem, mert itt üzleti idegen nyelvet tanulunk, és érdekesek az órák.

Jelenleg a kedvenc tantárgyaim a statisztika és a számvitel, de a pénzügyet és az adózást is csípem. :)

2014. febr. 13. 21:25
 12/37 anonim ***** válasza:

Szeretem: történelem, földrajz, angol

Utálom: matek, közgazdaságtan, kémia

18/F

2014. febr. 13. 21:50
 13/37 anonim ***** válasza:

Matek a legnagyobb favorit Fizikát is nagyon szeretem és a történelmet is.

Nagyon nem szeretem a tesit, az informatikát és az irodalmat.

14/L

9.oszt

2014. febr. 13. 22:10
 14/37 anonim ***** válasza:

Szeretem: Matek(bár ritka hülye a tanárunk, én magát a tantárgyat szeretem), Biológia, Kémia, Angol

Utálom: Tesi és töri -szintén a tanárok miatt. Sportolni szeretek, és alapvetően az emberiség múltja is érdekel. Ja és német ki nem állhatom egész egyszerűen. Nincs érzékem hozzá.

Földrajzból és fizikából még afelé hajlok hogy kedveljem, és például a magyarral nem tudok mit kezdeni. Szeretem a tanárt, az ofőnk, de szerintem teljesen felesleges tantárgy. Az éneket se szeretem, de arról inkább a képességeim tehetnek. :D

Ezen kívül azt hiszem már csak rajz meg infó van. Hát ezek a legkevésbé sem érdekelnek. Jó vagyok belőlük, de hát ki nem? :)

2014. febr. 13. 22:35
 15/37 anonim ***** válasza:

Azért egyikért sem rajongok, de a kedvencek:

fizika, kémia, nyelvtan

Amiket úgy nem is utálok, de nem is szeretek:

angol, földrajz, irodalom

Amiket nem bírok:

történelem, matek (amúgy ezt szeretném, csak szörnyű a tanár :S)

2014. febr. 13. 23:00
 16/37 anonim ***** válasza:

"csak rajz meg infó van. Hát ezek a legkevésbé sem érdekelnek. Jó vagyok belőlük, de hát ki nem? :)"

Hát én:). Rajzunk nincs, de félévkor 3 tantárgyból lettem négyesnél rosszabb, egyik egy szakmai, másik a matek, harmadik az infó:D

2014. febr. 13. 23:02
 17/37 anonim ***** válasza:

szeretem: matek, nyelvtan, irodalom, töri

nem szeretem: angol (tanár miatt)

17L

2014. febr. 14. 00:15
 18/37 anonim ***** válasza:

23 éves vagyok, de a gimiben szerettem a törit, bioszt, földrajzot, művészettörit, rajzot, szakmát(grafika).

Utáltam: matek, kémia, tesi, nyelv

Közömbös: magyar, ábrázoló geometria, népművészet, betűrajz, hittan

2014. febr. 14. 08:34
 19/37 anonim ***** válasza:
49%

Kedvencem az angol. A tanárom egyáltalán nem szeret engem, tehát szivat is, hiába vagyok 5-s belőle.

Irodalmat is szeretem, jó fej tanárom van, és mindig jó is voltam ebből a tantárgyból.

Nem szeretem: Nyelvtan. Ugyanaz tanítsa aki az irodalmat, de egyszerűen nem értek hozzá, hiába vagyok jó helyesírásból.

Fizika. Ez a tantárgy... Rühellem. Egyszerűen ki nem állhatom, a tanárom tényleg jó, de a számolásokat mindig elrontom, és nem is értem őket. A röpdolgozatban elméleteket kérdez csak, tehát azok 5-re sikerülnek, de a témazárók...

Matek. Se a tantárgyat nem szeretem, se a tanárom. "Nem értitek az anyagot? Holnap dolgozat lesz akkor!" Érted, nem az, hogy gyakorolnánk rá, ha senki sem érti...

A többi elmegy, 4-5-s vagyok a többiből mind.

2014. febr. 14. 08:46
 20/37 anonim ***** válasza:
S
2014. febr. 14. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!