Kinek mi (k) a kedvenc tantárgya (i)? Melyike (ke) t nem szeretitek?
Középiskolába a matek, az üzleti gazdaságtan és a német volt a kedvenc tantárgyam.
Most már teljesen más óráim vannak, mert kifejezetten gazdasági irányba mentem tovább. Német órám még mindig van, most is szeretem, mert itt üzleti idegen nyelvet tanulunk, és érdekesek az órák.
Jelenleg a kedvenc tantárgyaim a statisztika és a számvitel, de a pénzügyet és az adózást is csípem. :)
Szeretem: történelem, földrajz, angol
Utálom: matek, közgazdaságtan, kémia
18/F
Matek a legnagyobb favorit Fizikát is nagyon szeretem és a történelmet is.
Nagyon nem szeretem a tesit, az informatikát és az irodalmat.
14/L
9.oszt
Szeretem: Matek(bár ritka hülye a tanárunk, én magát a tantárgyat szeretem), Biológia, Kémia, Angol
Utálom: Tesi és töri -szintén a tanárok miatt. Sportolni szeretek, és alapvetően az emberiség múltja is érdekel. Ja és német ki nem állhatom egész egyszerűen. Nincs érzékem hozzá.
Földrajzból és fizikából még afelé hajlok hogy kedveljem, és például a magyarral nem tudok mit kezdeni. Szeretem a tanárt, az ofőnk, de szerintem teljesen felesleges tantárgy. Az éneket se szeretem, de arról inkább a képességeim tehetnek. :D
Ezen kívül azt hiszem már csak rajz meg infó van. Hát ezek a legkevésbé sem érdekelnek. Jó vagyok belőlük, de hát ki nem? :)
Azért egyikért sem rajongok, de a kedvencek:
fizika, kémia, nyelvtan
Amiket úgy nem is utálok, de nem is szeretek:
angol, földrajz, irodalom
Amiket nem bírok:
történelem, matek (amúgy ezt szeretném, csak szörnyű a tanár :S)
"csak rajz meg infó van. Hát ezek a legkevésbé sem érdekelnek. Jó vagyok belőlük, de hát ki nem? :)"
Hát én:). Rajzunk nincs, de félévkor 3 tantárgyból lettem négyesnél rosszabb, egyik egy szakmai, másik a matek, harmadik az infó:D
szeretem: matek, nyelvtan, irodalom, töri
nem szeretem: angol (tanár miatt)
17L
23 éves vagyok, de a gimiben szerettem a törit, bioszt, földrajzot, művészettörit, rajzot, szakmát(grafika).
Utáltam: matek, kémia, tesi, nyelv
Közömbös: magyar, ábrázoló geometria, népművészet, betűrajz, hittan
Kedvencem az angol. A tanárom egyáltalán nem szeret engem, tehát szivat is, hiába vagyok 5-s belőle.
Irodalmat is szeretem, jó fej tanárom van, és mindig jó is voltam ebből a tantárgyból.
Nem szeretem: Nyelvtan. Ugyanaz tanítsa aki az irodalmat, de egyszerűen nem értek hozzá, hiába vagyok jó helyesírásból.
Fizika. Ez a tantárgy... Rühellem. Egyszerűen ki nem állhatom, a tanárom tényleg jó, de a számolásokat mindig elrontom, és nem is értem őket. A röpdolgozatban elméleteket kérdez csak, tehát azok 5-re sikerülnek, de a témazárók...
Matek. Se a tantárgyat nem szeretem, se a tanárom. "Nem értitek az anyagot? Holnap dolgozat lesz akkor!" Érted, nem az, hogy gyakorolnánk rá, ha senki sem érti...
A többi elmegy, 4-5-s vagyok a többiből mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!