Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves vagyok mikor kell...

13 éves vagyok mikor kell ágyba bújnom?

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 18:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
62%
9 fele,hogy kipihend magad,de 18 éves korodig senkivel! :D
2009. dec. 11. 17:34
 12/34 anonim ***** válasza:
53%
felért ez a kérdés egy logikai tesztel.Látom csak ketetn kattantak rá a kérdés lényegére,"ágyba bújás jelentésére
2009. dec. 13. 08:42
 13/34 anonim válasza:
6%
96
2009. dec. 13. 12:05
 14/34 anonim ***** válasza:
77%

Én úgy 23:00 kor fekszem le minden nap.

Azért pont ilyenkor, hogy a hét bármelyik napján se kelljen egy adott időpontnál tovább fent maradnom. Így ráhangolódik a szervezetem erre az időpontra és akkor kipihent leszek reggel.

2009. dec. 13. 12:38
 15/34 anonim válasza:
71%
En rendszerint 23:00 ig laptopozok utana agybabujok es meg 1-2 orat tv-zek s utana elalszom...ezt te dontod el de ha joooo kislany akarsz lenni akkor mar 9 kor legy az agyban....
2009. dec. 14. 11:33
 16/34 anonim ***** válasza:
64%
Tudjátok hogy egy jólnevelt kislány igazából hánykor kell az ágyba bujjon?Hát legalább este 8 kor,hogy 10 re azért érjen haza...
2009. dec. 14. 15:36
 17/34 anonim válasza:
83%
Én 14 vagyok, de 13 évesen is ugyanakkor feküdtem le mint most: 23:00. Mindenkinek más. Amikor kedved tartja hozzá. Attól függ szüleidet zavarja-e. Nekem pl. anyum mindig kiabált mikor észrevette mennyi az idő aztán rájött, h tökmindegy mit mondd, úgysem fogok elaludni hamarabb. x)
2009. dec. 14. 17:02
 18/34 anonim ***** válasza:
53%

Könyörgöm azt tudni kéne hogy ötkör kellsz vagy fél nyolckor:)

Én 15 vagyok, most 11 körül fekszem, és háromnegyed hétkor kelek. Amikor 13 voltam olyan 9 körül feküdtem le (esetleg fél tíz), és egy negyedórával keltem előbb kb.

De ez egyéntől függ, nekem igy volt jó.

2009. dec. 15. 14:26
 19/34 anonim válasza:
38%
Az a helyzet hogy a kérdésed nem egyértelmű!A fiúkra gondoltál vagy hogy édes anyukád nem tudja hogy egy 13éves gyereknek mikor kell lefeküdni hogy kipihenten menjen iskolába!Szerintem aki a legjobb tanácsot tudja adni az az édes anyád ha esetleg nincs kérd a helyi védőnőt hogy adjon tanácsot hisz ez a dolga!A saját véleményem hogy ha érted és felfogod hogy mivel jár és tudsz védekezni,kellő pénzed is van a védőszerek megvásárlásához és úgy érzed hogy felkészültél akkor nincs akadálya.Amúgy még kiskorú vagy,gondold át mert a szüleidet és a barátodat is bajba sodorhatod,magadról nem is beszélve.Szerintem gondold ezt át újra mielőtt belefognál!!!Ja még el nem felejtem este legalább 22-23 órakor minden esetben feküdj le mert a szervezetednek szüksége van a pihenésre!Szia
2009. dec. 15. 15:51
 20/34 anonim ***** válasza:
53%

teljesen mind1 ,hogy mikor fekszel le ha a belső órád azt mondja ,hogy 23:00 kor van csak alvás akkor lefeküdhetsz 8 kor is csak szenvedés lesz.

Én a helyedben törekednék a lehető legtöbb alvásra hisz ha belegondolsz a tv ben nincs érdekes műsor csak parasztvakítás. Ha teheted télen 8 körül feküdj nyáron meg 9 gondolom reggel 7 körül kelsz fel így a szervezeted kipiheni a napi dolgokat. Egy teszt kimutatta ,hogy az alvás során tárolódnak el a napi emlékek azaz ha nem alszol nem fogsz jól emlékezni.

Jó éjt:-)

2009. dec. 18. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!