13 éves vagyok mikor kell ágyba bújnom?
Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 18:53
2/34 anonim válasza:
Én is 13 vagyok..Én akkor fekszem le amikor álmos vagyok.xD
Amugy átlagosan 22.00kor alszom el de van úgy hogy 21.00 vagy 1.00 -kor változó:D,de ezt te érzed .. +attól is függ hogy hány órakor kelsz fel.Azt hiszem 9 órát kénne aludni mindennap.
3/34 anonim válasza:
amikor fel vagy készülve rá,úgy érzed itt az ideje.
két értelmű kérdés,két értelmű válasz :)
4/34 anonim válasza:
Én is a 8-10 óra alvásra szavazok ebben a korban (nemtől függetlenül). Szerintem teszteld ki, hogy mennyi az amivel jobban kipihened magad, mert nekem pl. gyakran jobbat tesz, ha pont 6-ot alszom, mintha 7,5-öt. Meg ez persze attól is függ, hogy hogyan alszol (zenére, lámpánál, kényelmes/kényelmetlen ágyon).
5/34 anonim válasza:
19:02 ez így van x) 1 értelem: amikor a pasi is szeret téged meg te is szereted a pasit . 2. ugy 21:00 körül mondjuk én se vok sokkal idősebb de nekem elég 4-6 óra alvás . ;)
6/34 anonim válasza:
Én akkor fekszek le ha álmos vagyok. Nincs időhöz kötve. Ha naon fáradt vok akk még Kiküszködöm a Barátok közt-öt aztán kidőlök. De van amikor még 23:00-kor is alig tok elaludni.
7/34 anonim válasza:
Amikor álmos vagy...
13 éves koromban én simán fent ültem a gép előtt olyan 2-ig,utána már nem birtam...
Szülőkre,orvosokra ne halgass,mert ők nem tudják megkülömböztetni az 5 évest a 13 évestől.
Szal ameddig jólesik :)
8/34 anonim válasza:
21 és 22 óra között feküdtem le a te korodban, most meg 22 és 23 óra között fekszem le.
18/L
9/34 anonim válasza:
Mostanában divat elveszteni 12-13 évesen a szüzességet,szóval ha akarod már holnap megteheted.Amúgy meg amikor álmosnak érzed magad :) 15/F ^^
10/34 anonim válasza:
Este tíz óra körül lenne a normális szerintem. Pénteken és szombaton, amikor másnap nincs suli, akkor meg maradj fenn nyugodtan ameddig jólesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!