Csajok minnyi ruhátok van? Kort is írjatok légyszives és hogy álltalában hol vásároltok
4farmer (piros,bézs,kék,fekete) 2cicagatya(bordó,fekete) kb 6-9poló (rövid, hosszú) amit hordok..van két BIG pulcsim (kétszer elférek benne,de imádom) ilyen alakalmi ruhám 5.. fullcap a hozzávaló.. asszem ennyi..xd meg amit itthon hordok meg edzésen ..
Kínai, online, butik.
15l
Mivel most szeretnék rendet rakni, így megszámolom őket, de így is mind csak saccra megy :)
Hosszú ujjú+ 3/4-es felsők: kb 25db
pólók és nyári felsők: kb.25db
nacik: 6db+4hosszú cicanardág+3 3/4es nyári nadrág
nyári nacik: na ebből kifogytam, idén veszünk még, most van 1 normális meg egy ami sportos és itthoni.
kardigán: 10db(ebből jópár nyári és rövidebb meg egy boleró:) )
+1blézer,2farmerkabát, 3 kötött pulcsi szerűség, 2 szoknya és 3 ruha:)
Általában a new yorkerben, tally weijlben és turikban(hádában) veszem/vesszük őket. De a H&M-es ruhák is nagyon jók szerintem, sőt a piacon is lehet jókat találni jó árban persze!.:)
17/L
2 hosszú farmer, 4 rövidnadág, 5 cicanadrág
11 vékony felső
6 kötött pulcsi
4 börkabát ( fekete, barna, krémszinű, fehér)
6 rövidujjú, 7 pántos trikó
1 boleró
1 sapka, 1 kesztyű, 2 vastag sál
3 téli kabát
4 ing
+ pár ottoni ruha
Mayo chix be -n vásárolok. Meg van 1 jó butik amit szeretek. Inkább van kevesebb holmim de márkásak. Egyszerre keveset szoktam venni mivel drága holmikat veszek álltalában és annyi pénzem nincsen hogy sokat tudjak egyszerre. Szeretek öltözködni.
* kihagytam
1 farmer kabát
2 téli ruha
2 tunika
3 szoknya
3 farmer,meg egy khaki gumisdereku hosszunadrag
4 fekete cicanaci
2 vekony kardigan
8 pulcsi
15-20 hosszu ujju
20 polo
4 ing
2 unneplos szoknya
1 bolero
2 tavaszi kabat
1 oszi kabat
1 farmerdzseki
3 sal
2 sapka
3 telikabat
Par kesztyu
A ruhaim 80%-a Bershkabol van,a tobbi NewYorkeres.
Amugy imadok vasarolni😍😍😍😍👍👑
5 hosszú nadrág
5 rövid nadrág
3 szoknya
22 póló
10 trikó
5 ing
6 blúz
14 pulcsi
6 blézer
3 tavaszi/őszi kabát
3 téli kabát
7 koktél ruha
4 hétköznapi ruha
5 sál
8 kendő
A kedvenc ruhaboltom a bershka szóval a legtöbb ruha onnan van de általában ezekben szoktam vásárolni még: promod, zara, pimkie, tally weijl, stradivarius, h&m, pull&bear meg néha a new yorkerben :))
17/L
azok a ruhák amiket utcára hordok (szal nem az otthonülős cuccom)
8 nadrág, 4 cicanadrág
kb 30 póló
4-5 fehér blúz
kb 10 szoknya
7-8 koktélruha
egy estélyi
meg úgy 10 pár cipő :D
16l
ja és rengeteg sálam van, 2-3 pulcsim, 3 bőrkabátom, egy télikabátom, fehérneműm és zoknim az rengeteg van
és rendszerint plázákban leárazásokkor, vagy még kis butikokban
utolsó voltam
Hosszú nadrág: XS-től XL-es méretig van mindenféle :D így összesen kb 20 nadrágom. Szívesen hordanám mindet (2,5 éves a legrégebbi is ezek közül), de ugye így nem igazán lehet. Ami jelenleg jó rám ebből az olyan 7-8 db.
Rövid nadrág: 5
Cicanadrág: 5
Rövid ujjú felső: kb 30-35
Hosszú ujjú felső, pulóver, kardigán: kb 40
Téli kabát: 3
Tavaszi/őszi kabát: 5
Farmerdzseki: 1
Mellény (normális, kicsi:D): 2
Ing: 3
Ruha: 5-6
Szoknya: 3
Sál, sapka, kesztyű: fogalmam sincs
Legtöbb cuccom szerintem Stradivariusból van. H&M, Bershka van még sok. Pull&Bear, Zara, C&A, New Yorker, Mayo Chix, Tally Weijl kisebb mennyiségben. Elvétve van még innen-onnan, pl van akár kínaiból, meg piacról is 1-2 cuccom :D
Ja meg butikokból pár. Mostanában tervezgetem az online rendelést is.
17L
Most nem számolnám meg az összeset, csak saccra írom meg azokat, amiket mostanában használok.
3 hosszú nadrág (2 farmer, 1 bordó)
1-2 cicanadrág (fekete)
3 rövidnadrág
20-25 röviujjú póló
2-3 kötött pulcsi
2-3 pár téli-őszi cipő (ebből most egyet használok rendszeresen)
6 ing (4 farmer, 2 kockás)
Pull&Bear, C&A, H&M, New Yorker, Springfield, Rockboltok:D
15/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!