Szülők, ti mit szólnátok ha a gyereketeket elkapná ez a hungarista/skinhead dolog?
Pl.:
nácista eszméket hirdetnek/vallanak, hungarista/skinhead zenéket hallgatnak, horogkeresztet-nyilaskeresztet rajzolnak
Szálasit és Hitlert éltetik, mindenkit utálnak aki nem fehér...bakancsot akarnak, bomberdzsekit...stb.
Fúk, lányok egyaránt...
Szülők ti mit szólnátok ehhez?
Te gyerekkorában tudatosítod a gyerekeddel, hogy Hitler és Szálasi rossz emberek voltak? És hogy csinálod, leülteted magad elé és elmondod, egyszer volt hol nem volt volt egyszer egy holokauszt, s volt Hitler bácsi akilétrehozott egy tábort... Vagy Spielberg filmet nézetsz vele, meg haláltábor túrát tettetek?
Vagy ha láttok egy cigányt az utcán elmondod, na az ott egy cigány (zsidó, kínai), akit szeretünk és nem utáljuk, mert különben még azt mondják antiszemita vagy.
Mert szerintem ez a téma pont 14-15 éves korban aktuális, amikor történelemből mélységeiben tanulják a II világháborút. És esetleg már valóban megnézhet erről szóló filmeket, el lehet vinni a táborokba, bár nem tudom mennyit fog fel belőlük, de korábban nehezen tudom elképzelni.
Szerintem te beteg vagy ha ilyesmiről beszélgetsz a gyerekeddel, gyerekkorában.
Olvastam ezt a belinkelt dolgot. Idézek: Milyen bizonyítékok vannak arra, hogy a nácik nem öltek meg hatmillió zsidót?
Széleskörű törvényszéki, demográfiai, elemzői és összehasonlításokon alapuló bizonyítékok alátámasztják ennek a nagyságrendnek a lehetetlenségét. A széles körben ismételt „hatmilliós” nagyságrend felelőtlen túlzás.
Na de KÉREM! Nem mindegy hogy hatmillió vagy 1 millió? LÉNYEG HOGY MEGHALTAK!!!! Más már azért sír ha egy családtagja meghalt! Milyen politikai eszme az, amiért akár egyetlen érző embernek MEG KELL HALNIA???
A keresztények hány embert öltek meg hittérítés címszó alatt?
És ha most azt írná ide valaki, hívő katolikus lett a gyerekem és templomba jár, akkor is tiltanátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!