Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 15-16 évesnek mennyi "fér...

Egy 15-16 évesnek mennyi "fér bele"? Főleg szülők véleményére lennék kíváncsi

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, lassan 16. úgy gondolom, hogy már szinte az a természetes, hogy ennyi idősen az ember bulizik és nagylányként viselkedik, mert a környezetem ezt sugallja. Azon gondolkodtam, hogy csak én élek-e másképp. Például csak anyuval megyek vásárolni, nagy örömmel kezdek el hülyülni a 9 éves unokatesómmal, eszem ágában sincs még szexuális életet élni (akármennyire is érdekelnek a srácok), bulizni még nem mehetek. Ez normális? Mármint ezt nem azért kérdezem, mert mondjuk én érzem, hogy hülyén viselkedem, hanem csak most már tényleg kíváncsi lennék, hogy azokon a 15-16 éveseken kívül, akiket ismerek mit csinál a többi velem egykorú. A környezetemben eléggé felnőttesen viselkednek már, de nyilván nem mindenki ilyen..vagy mégis? Nagyon kizökkent az idő, s megváltozott a világ, de a mostani állapotokhoz viszonyítva mi a természetes viselkedés egy ennyi idősnél? Szülők, Önök mennyit engednek meg a hasonló korú gyerekeiknek?
2009. dec. 7. 15:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Szerintem azért kezdj el élni ,ne majd akkor jusson eszedbe mikor egyetemista leszel és csak a tanulás a tanulás .

Én 16 vagyok , járok bulizni és érdekel a sex ... Élem fiatal korom :É

Egy láány :D

2009. dec. 10. 01:01
 12/23 anonim ***** válasza:

Mintha csak én tettem volna fel a kérdést..:O:)

februárban leszek 16 éves,és nem mehetek SEHOVA...nyáron is 7 ig lehettem kint,tiszta szégyen...

Ha megyek a másik városba bnőmhöz,akkor is 5re haza,mert sötét van -.-" kikészülök... a bulizást meg sem merem neki(k) említeni,mert leveszik a fejem...gyerekként kezelnek teljesen,azzal a szöveggel,hogy: "nővéred ennyi idős korában nem ment sehova"..

mindig azzt mondom rá: jó de az 5 évvel ezelőtt volt...pfpf

az osztályban olyan mintha kiközösítenének,mert ilyen "otthoni" vagyok :S:S

pedig szívem szerint minden pénteken a barátnőimmel lennék:( + még egy-két ember (A) :DXD

na mind1 azért örülök,hogy nem vagyok 1edül...:)

2009. dec. 10. 19:31
 13/23 anonim ***** válasza:

16 vagyok és bulizok és sexelni is szoktam :D

de az is normális ahogy te gondolkodsz, elvégre ahány ember annyiféle ízlés :)

2009. dec. 13. 21:10
 14/23 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem mindegyik szülő mást és mást enged meg a gyerekének. Fiatal felnőttként én azt mondom, hogy bulizni már elmehetnél, ha egyébként továbbra is elkíséred édesanyádat vásárolni, és nem romlik a tanulmányi átlagod.
2009. dec. 14. 16:07
 15/23 anonim ***** válasza:

Én mindkét félnek igazat adok. Szerintem mindenki úgy viselkedjen, ahogy jól esik neki és amire érettnek érzi magát. Ha úgy érzed, neked ez még nem való, akkor nem muszáj magadra eröltetni. Végletekbe persze nem kell reni egyik részröl se, de minkettöben meg lehet találni az arany középutat. Én pl.úgy csináltam, hogy 15 évesen összejöttem egy sráccal akivel 3 évig együtt voltunk, miután szakítottunk utána 2 év folyamatos piálás és bulik (ezért esti középsuliba mentem ahova nem kellett rendszeresen bejárni csak vizsgákra), de megcsináltam, most férjnél vagyok és dolgozunk az elsö babánkon. Nem azt mondom, hogy ez a jó és mindenki csinálja így, de nekem tökéletes volt. Kiéltem magam, így egy cseppet sincs hiányérzetem. Lehet, hogy neked késöbb jön el a buli idöszaka, vagy sose jön el, a lényeg, hogy hosszú az élet, tehát tedd ami jólesik:)

21/L

2009. dec. 14. 17:26
 16/23 anonim ***** válasza:

kicsit megijedtem hogy valaki/én álmomban felrakta a kérdést:)

Én is ugyanilyen vagyok, illetve én bulizni mennék, engednének is csak nincs kivel sajnos. Mert pont amiatt nem barátkoznak velem mert nem vagyok pasizós, nincs mindennap új ruhám (azért nem öltözöm rosszul nem erről van szó..), és nem járok konertekre, mert nincs kivel. Azért nincs kivel, mert... Tehát ez egy ilyen kör, és én a napokban eldöntöttem hogy nem fog érdekelni, hogy még az életben soha nem volt fiúm, 16 leszek egy hónap múlva, esetleg ha nem várom majd jön, elvégre 16 éve nincs pasim, megvoltam, éldegéltem eddig is:)

Talán ha nem gondolnánk rá annyit, nem lenne ilyen nagy téma.

2009. dec. 15. 14:36
 17/23 anonim válasza:

Hat szerintem semmi panik:D en is 1,5 honap mulva leszek 16 eves ..:PD es hat a buli en mennek es lenne is kivel de sajnos a szuleim nem nagyon engednek:D

ez van ..(vagy megszokom vagy megszököm xD)az az igazsag hogy nagyon feltenek..en elfogadtam de mar nem turom sokaig:PD remelem idovel kicsitt engedekenyebbek lesznek:D es majd kielhetem magam:D rolam ennyit..:D szoval ne aggodj nem vagy egyedul..pusszi:)

2009. dec. 15. 16:37
 18/23 anonim ***** válasza:

mikor én a te éveidet tapostam hasonlo helyzetben voltam..Anyukám mindig meghatározott idöre engedett ki a barátnöimhez...de minnél idösebb lettem annál engedékenyebb lett velem.a mai napig vele megyek vásárolni pedig már külön élek a szüleimtöl...de valahogy jobb az a tudat hogy mellette lehetek és együtt vagyunk...

nem maradsz le semmiröl..ahogy nöni fogsz ugy enged a kornak:)

22L

2009. dec. 21. 11:15
 19/23 anonim ***** válasza:

szia!

én is 16/L vagyok és

én nem is szeretnék bulizni megyek anyávál vásárolni úgy ahogy rég, és tökéletesen megvagyok így

2009. dec. 22. 20:50
 20/23 anonim ***** válasza:
Háát én pár évvel fiatalabb vagyok.. de én járok bulizni / ha anyájék nemengednek..akkor megvan az ajtó külcsa és elemgyek.../ amugy igy átlagos hétköznapokon engem nyáron akármeddig elengedtek csak tuggyák hogy hol vagyok..olyan is volt amikor másnap mentem haza.. most télen is ugyon így vagy..akármeddig elengednek csak tuggyák hol vagyok..én örülnék ha nekem olyan szüleim lennének mint neked.. akik foglalkoznak veled.. de viszont egy kisidő után belebolondulnék hogy pl csak 5 ig lennék elengedve..
2009. dec. 25. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!