Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi ez? Én változom? Velem van...

Mi ez? Én változom? Velem van a baj?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmmel, nevezzük most Annának, mindent mindig megbeszéltem. Viszont nyári szünet után olyan teljesen más :S olyan gyerekes, néha cikinek érzem hogy vele vagyok. Jó programokat visszamond, sportember, annak ellenére otthon döglik és nem jön el biciklizni, korizni, soha. Ha meg mással megyek el, akkor meg olyan durcás, visszavágni vágyó lesz. Kértem, hogy jöjjön el velem koncertre, de azt mondta nem jön, mert ő a külföldit szereti, drága a belépő és most spórol (500 ft volt, és be tudtunk volna menni ingyen, ismerősön keresztül), ő csak akkor jön, ha Hannah Montana lesz. Továbbá kérdeztem, hogy meddig engednék meg neki késő este a kinmaradást és neki erről a 6 óra jutott eszébe :S Amikor mondtam neki, hogy akkor még el sem kezdődik, azt mondta, hogy hülye vagyok. Pedig kocsival elvittük volna, haza is! Ha szóba kerülnek a fiúk, akkor nagyon naív. Majdhogynem már az első pasival össze akarna házasodni, aki megtetszik neki. Volt egy fiú, 2 (!) éven át "szerelmes" volt belé, de még csak nem is beszéltek soha! Nála ezt jelenti a szerelem. Az "elvárásai" is röhejesek, fiúkkal szemben. Múltkor, mikor mondtam egy fiúra, hogy milyen helyes, egyből azzal jött, hogy idős, tiszta vén. A fiú 15 éves volt! És nem volt ráncos, meg hasonlók, 15-nek is nézett ki. Aztán állandóan 3 osztálytársunkat beszéli ki, h. hogyan vihognak a fiúkkal, meg ilyenek, holott ő is ugyan ezt csinálja! Áthívott múltkor magához, de mivel nekem a lábammal bajok voltak ezért mondtam, hogy jöjjön át ő, mert épp elég nekem a suliig elgyalogolni. Erre azt mondja, h. akkor nem. Egyszerűen semmihez nincs kedve!

Én vagyok túl negatív? Vagy talán én változhattam? Mit tegyek?

14/L

2009. dec. 6. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a fiú részével nincs semmi baj. 14 évesen még pont az a dolga, hogy ilyen kis naív szerelmes legyen, majd később rájön, hogy ez a szerelem nem is volt igazi szerelem, aztán csak jót mosolyog magán! :)

Lehet hogy csak azért nem megy veled sehova, mert egyszerűen a szülei nem engedik, vagy mert tényleg nincs pénze, és könnyebb azt mondani hogy nincs kedve, minthogy elmondja az igazat... Ha ezek kizárva, akkor gondolkozz el azon, hogy érdemes-e ezt a barátságot fenntartani, ha mindig csak te mászkálsz utána, akkor vajon ő is akar-e egyáltalán veled lenni. Vigyázz ne mássz a nyakába, ne hívogasd egyfolytában, de ha egy hétvégén egyszer elhívod valahova, és ez sokszor ismétlődik, akkor inkább hagyd, majd keres ő ha akar.

2009. dec. 7. 06:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Nehéz lehet elfogadni,hogy akit te eddig a legjobb barátnődnek hittél lassan már nem az.Próbáld meg.

Keress új barátokat akikkel szívesen elmész ide oda,moziba stb. és esetleg beszélgetni is tudsz.

Lehet ha kissé hanyagolod ő keres meg,ha látja .hogy vannak rajta kívül is barátaid.

És lehet mégsem ő a te legjobb barátnőd már.

2009. dec. 7. 13:30
 3/5 A kérdező kommentje:
igazából neki az msnen és a telefon létezik szinte :S meg az jó neki, ha én megyek át. de ez gy idő után már egyhangú.
2009. dec. 7. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Mind a ketten változtok..lehet, hogy vége a barátdágnak...de ne félj, lesz másik...
2009. dec. 8. 21:37
 5/5 anonim válasza:
Ez az! Te konstans vagy ! A baj most nem tárul senkivel, elemnt nyaralni!
2010. márc. 8. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!