Sose változom meg? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
elmúltam 17,de az ég világon semmi nőiesség nincs bennem.Se mellem,se derekam,se csípőm,az arcom se változik már vagy 2 éve...Örökké ilyen maradok?2011. máj. 6. 20:18
1/3 anonim válasza:
21-22éves korodig még nőhet a melled.De most már szinte felnőtt vagy úgy hogy annyi változáson nem fogsz átesni.
2/3 anonim válasza:
A melled még sokat fog változni. Én 24 vagyok és kb 1 éve vettem észre, hogy sokkal teltebb mint pl 17-18 éves koromban volt. Az arcod egy pár évig nem drazstikusan változni, a magasságod sem... az alakod viszont lehet formálni, nőiesíteni edzésell.
3/3 anonim válasza:
szia:)
majd fogsz még változni:) figyu...szerintem változtál azért vmennyit, csak te nem veszed észre, mert mindennap látod magadat:)
a melled még nőhet...látod, az egyik hozzászólónak is nőtt még...:)
amúgy meg a kis mell fiatalosabb...szóval ennek is meg vannak az előőőőnyei ááám:)
több ruci is jól áll a kismellűeken ( ezzel nem akartam leszólni a nagy mellűeket, nem úgy értettem ):)
az idő múlásával mindenki változik...csak te nem úgy veszed észre, max. képekről...:)
későn érő típus vagy...nekem is akkora cicim van, mint egy golflabda:D:D
és igen, egy kis alakformáló torna is jó ötlet...de csak annyi, amennyit jónak érzel, nem szabad túlzásba vinni:)
ne aggódj, változol még:)
reméelm segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!