Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tudom h nem idevaló a kérdés,...

Tudom h nem idevaló a kérdés, de itt legalább írtok: Normális, ha évek óta állandó fehér folyásom van, ami kellemetlen szagú?

Figyelt kérdés
2 és fél éve menstruálok, azonnal rendszeres volt, de azelőtt már egy évvel állandó fehérfolyásom van, ami pudingállagú és kellemetlen szagú. Amikor nem mensizek mindig ez jön. Ez normális? Lehet ellene valamit tenni? Nagyon zavar, a nemi életemet is nagyon elrontja.
2014. febr. 2. 23:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
De mondjad neki hogy ne várjon túl sokáig vele.. Jobb lenne minél előbb megnézetni, a te érdekedben. Nem mi szagoljuk. :) És innen nem tudjuk megmondani hogy mi bajod van, és hogy mit kell vele csinálni.
2014. febr. 3. 16:26
 12/14 anonim ***** válasza:
csodás anyád van,14 éves kislánya már kefél...nem szabad sima tusfürdővel megmosni odalent,nem tesz jót a savbázisnak, a sima tusfürdő ami lúgos ugyanis semlegesíti és annyi a védelemnek
2014. febr. 3. 16:43
 13/14 anonim ***** válasza:
51%

Szia! :) az hogy 14 evesen szexelsz engem pont nem erdekel... :) en is szexeltem...

Viszont ha ilyen bajod van, ne varj sokaig! Mihamarabb menjetek el egy rendelesre (magan ebbol a szempontbol jobb) mert elmondhatod a dokinak, hogy szexelsz, vedekeztek/nem vedekeztek. Es az intim mosakodo tenyleg jobb! Van aki erzekeny atusfurdore de gondolom magadba nem nyultal ....

Tehat a huvely bemenetet nem mostad ki... Tiszta vizzel se szabad! Ilyet szoktal csinalni? Mert ez is lehet a bo folyas eredmenye! A tested vedekezik ws tobb valadekot termel! 400 forint korul van patikaban irrigalo folyadek es a flakon hozza kb.500 forint...

Megeri megvenni! Ha szexualis eletet elsz akkor foleg illik szex utan!

2014. febr. 3. 17:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, az irrigálás megoldotta a problémát. Volt valami pezsgőtabletta szerűség, azt kellett feloldani vízben és kiöblíteni vele a hüvelyt. Ha ettől nem múlik el, akkor menj orvoshoz.
2014. febr. 4. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!