Ti engednétek a lányotoknak, hogy ilyen időben miniszoknyában, nejlonharisnyában illetve körömcipőben menjen el?
Nem vagyok szülő. De szerintem ez attól függ leginkább, hogy hová megy és mennyi időt tölt kint ebben a szerelésben.
Én is voltam hasonlóan, rövid ruha, nejlonharisnya, nyitott orrú cipő. De ez sulibál volt és kb öt percet töltöttem a szabadban. Vagyis annyi időt amíg a parkolóból átsétáltam az épületbe.
Hasonló körülmények között megengedhetőnek tartom egyébként nem. Ha szoknyát/ruhát szeretne felvenni szerintem húzzon rendes harisnyát.
L 14 éves lány vagyok, szoktam miniszoknyát hordani nejlonharisnyával, és nem néz ki nevetségesen!
Magassarkút azért nem, mert nem tudok benne járni... bakancsot jobban preferálom :D
Ilyen időben meg nem hordok nejlonharisnyát. Ha a szoknya vastag, + vastag kabát, és valszeg nem lesz kint sokat, akkor oké.
Hat, en is csinaltam ilyet...
Amugy vannak vastagabb nejlonharisnyak is. En olyanokat hordtam (hordok meg neha most is) telen.
Én is hasonlóan mentem egy hete az iskolai bálra. De hoztak-vittek kocsival, úgyhogy nem volt vele probléma. Nem kellett fáznom. Szóval úgy normális, de ha sokat kell gyalogolnia akkor semmiképpen!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!