Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti engednétek a lányotoknak,...

Ti engednétek a lányotoknak, hogy ilyen időben miniszoknyában, nejlonharisnyában illetve körömcipőben menjen el?

Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 16:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Emberfüggő. Én pl már 7-10 fokban rövidnadrágban mászkálok 7 éves korom óta, mert egyszerűen a lábaim nem érzik, hogy hideg van-e vagy meleg, de a felsőtestem fázós, így reggeli -20 fokban úgy megyek, hogy bakancs, vékony cicanaci, de bőr hatású, póló, 1-2 pulcsi, kabát, sál, kesztyű. Úgy egyáltalán nem fázom.
2014. febr. 2. 18:56
 22/27 anonim ***** válasza:
38%
Nem,de amúgy egy 14-15 éves mit császkál miniszoknyában meg körömcipőben,Mégis hova??
2014. febr. 2. 19:18
 23/27 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szülő. De szerintem ez attól függ leginkább, hogy hová megy és mennyi időt tölt kint ebben a szerelésben.

Én is voltam hasonlóan, rövid ruha, nejlonharisnya, nyitott orrú cipő. De ez sulibál volt és kb öt percet töltöttem a szabadban. Vagyis annyi időt amíg a parkolóból átsétáltam az épületbe.

Hasonló körülmények között megengedhetőnek tartom egyébként nem. Ha szoknyát/ruhát szeretne felvenni szerintem húzzon rendes harisnyát.

2014. febr. 2. 20:25
 24/27 anonim ***** válasza:
de suliba minek ilyen szerelés? meg amúgy is nevetséges szerintem egy 14-16 éves lányon
2014. febr. 2. 20:51
 25/27 anonim ***** válasza:

L 14 éves lány vagyok, szoktam miniszoknyát hordani nejlonharisnyával, és nem néz ki nevetségesen!

Magassarkút azért nem, mert nem tudok benne járni... bakancsot jobban preferálom :D

Ilyen időben meg nem hordok nejlonharisnyát. Ha a szoknya vastag, + vastag kabát, és valszeg nem lesz kint sokat, akkor oké.

2014. febr. 2. 22:11
 26/27 Julie S ***** válasza:

Hat, en is csinaltam ilyet...

Amugy vannak vastagabb nejlonharisnyak is. En olyanokat hordtam (hordok meg neha most is) telen.

2014. febr. 2. 22:13
 27/27 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan mentem egy hete az iskolai bálra. De hoztak-vittek kocsival, úgyhogy nem volt vele probléma. Nem kellett fáznom. Szóval úgy normális, de ha sokat kell gyalogolnia akkor semmiképpen!

17/L

2014. febr. 5. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!