Ti engednétek a lányotoknak, hogy ilyen időben miniszoknyában, nejlonharisnyában illetve körömcipőben menjen el?
milyen időben mert nem mindegy... Nálunk pl napsütéses idő volt, szél csend és hőmérő szerint 5 fok, de érezte az ember 10-nek is..
máshol viszont volt ma -3 fok is
Nem,de nekem szinte mindegyik barátnőm miniszoknyába szokott bulizni jönni. Két lehetőség van:
1. nadrágba jön,és a wc-ben leveszi és beleteszi a táskába
2. eljön úgy harisnyába, végig vinnyog meg vacog,hogy szétfagy majd a következő két hétben sír,hogy felfázott meg fáj a torka.
Amúgy egyik barátnőmmel,akivel együtt szoktunk menni nem szokott felvenni nadrágot,mert annyi,hogy lejön a lépcsőházból beszáll a taxiba és kiszállunk a disconál. Ott meg ügye meleg van,nem fog megfázni. Annyi,hogy mikor kimegy 5 perce akkor fagyoskodik picit,de még soha nem fázott így meg.
De ha több,mint fél órák(at) kell sétálni,hogy elérjenek oda ahova mennek akkor jó nagy felelőtlenségnek tartom.
Én nagyon félnék ,hogy jól felfázok aztán szenvedhetek majd vele. Nem éri meg.
Kérdésre: Nem tudom,hogy elengédnek-e. Nem szoktam megkérdezni,hogy elmehetek-e ebbe meg abba bulizni? De nyílván ha meglátnának nem örülnének neki,és vagy beküldenének a szobámba,hogy álöltözök vagy maradok a fenekemen vagy akkor apa elvinne kocsival. De nem fenyeget,hogy miniszoknyába menjek bulizni :D
Túl veszélyes mozdulataim vannak ahhoz,hogy elmenjek abba,nem is érezném jól magam. 17l
Amúgy jókat szoktam nevetni mikor látom,hogy húzogatják lefele meg 5 perc amíg leülnek,hogy ne villantsanak közbe vihorásznak össze-vissza,mert biztos iszonyú poénos :D
A másik szép látvány mikor hót részegen (jobb esetben) a barátnők húzogatják lefele a csaj szoknyáját,mert úgy szétesett,hogy mindene kint van. Gyönyörű látványok szoktak születni.
attól függ hova megy..
Ha színházba, elegánsabb buliba, akkor igen és hazahoznám kocsival hogy ne fázzon. Ha csak úgy akkor nem
Vasarnap este egy 14-16 eves lanyt esetleg bulizni elengedni .. En elso sorban ezen gondolkoznek el, nem a ruha valasztasan. Az csak a masodik fordulo lenne.
Meg ha nem is bulizni menne(k) .. akkor se engednem sehova. Holnap iskola, bar lehet, hogy ez csak nekem tunt fel, mert maradi vagyok.. Ezek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!