Egy 11 éves gyereknek mi mondható megfelelő lefekvési időnek?
Fú, akkor csak felénk fekszenek le később a gyerekek?
Én 13/L vagyok, és én 9 évesen 23:30 és éjfél között feküdtem le aludni, nem h 11 évesen! XD De az osztálytársaim nagy része is.
Pedig én pl színkitűnő vagyok/voltam, meg az a nagy rész is :D
Am. 11 évesen is kb éjfél körül feküdtem le :P
Én 11/L vok, soha életemben nem feküdtem le 9nél korábban, oviban azért, mert 9körül keltem, suliban meg 10 óra alvás is elég. Apa még tartja a 9 órát, viszont anya engedi a fél 10-et, és nekem elég annyi alvás is, fél 7-es keléssel.
Ja és 4.-es vok.
Én 5.-es voltam 11 éves vok!
Én megnézem a Barátok Köztöt és aztán fexem hétközbe hétvégén később ha van vmi jó film! Nyáro meg attól függ min van a tv-ben!
11/L vagyok, és fél 10, háromnegyed 10 körül megyek aludni :)
Hétvégén max 11 [akkor is csak szombaton], nyáron, pedig amikor akarok [ ilyenkor általában 12-1] : DD
én magániskolába járok(8:30ra kell beérni és közel van a suli)fél10 felé már ágyban vagyok,tv-zek kb.10/fél11ig és mire elalszok úgy 11 lehet.fél 8kor kell felkelnem ha iskola van de én már 6körül fent vagyok mert elég nekem annyi alvás...:)egyéntől függ:D:)
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!