Anyukám nem engedi, hogy melltartót hordjak:-// mit tegyek?
Apukádtól nem tudsz kérni pénzt?
Beszélj anyukáddal, és próbáld rávenni, előbb-utóbb biztos engedni fog.:)
Én sportmelltartót hordok, rendes melltartót elég ritkán, mondjuk nincs is nagy mellem... de anya soha nem szólt bele ebbe.
Off:
Honnan tudod, hogy mekkora a kosárméreted, ha nem hordasz melltartót?
Akkor szólj nagyszülőnek bárkinek akivel elég jó a kapcsolatod ahhoz,hogy megbeszéld ezt vele és kérj segítséget. Vagy ha van olyan barátnőd aki tudna ebbe segíteni akkor kérd meg.
Régebben én is adtam egyik barátnőmnek melltartót amit soha nem használtam,mert kicsi volt rám és neki az anyukája nem akart 'pénzt kidobni' jobb minőségű melltartóra.
Off: Olyan fura számomra ilyeneket olvasni,emlékszem,hogy mikor nekem elkezdett nőni a mellem anya magától vitt el egy ilyen butikba és keresgéltük a megfelelő melltartót.
13: Nem egy bonyolult dolog megmérni a mell alatti körméretet, meg a mell körméretét. A kettő különbségét megkapva pedig tájékozódhatsz a méretekről.
Amúgy elhiszem hogy nagyon kényelemetlen.:(
#15: Természetesen én is tudom, hogy így kell, de amíg én nem hordtam melltartót, nem méregettem, hogy hányas kellene.
Amúgy kérdező, kérj pénzt nagyitól, nagypapától, tesótól, apudtól, vagy a legjobb barátnődtől, ha egyforma a méretetek, kérj kölcsön egyet. Ha van nagyobb lánytesód, kérdezd meg hogy nem adna-e egyet a kinőtt melltartói közül, ha vannak neki olyanjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!