Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tudom, hogy sok ilyen kérdés...

Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt, de a segítségetekre van szükségem. Mit kérjek?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit kérjek karácsonyra.Az elmúlt években is mindig ez volt,ám akkor néhány jó ötletem mindig volt és azokat kaptam meg.

Most viszont semmi ötlet...

Papám pénzéből egy remington hajvasalót vettem,de ezenkívül kb. 10.000Ft értékben kell gondolkoznom,hogy mit szeretnék kapni.

Mp3-mam van,mp4-re nincs szükségem,telefonom van.Nagy álmom,hogy megtanuljak gitározni,de nem tudnék tanárhoz járni meg a gitár elég drága.Könyvek vannak itthon bőven,de nem igazán olvasom őket.

Szeretem az ékszereket,parfümöket,ruhákat.De 10.000Ft értékbe nem kérhetek ékszereket.(parfüm+ruha van bőven)Aranyfülbevalóm,ezüstgyűrűm,ezüst nyakláncom,karórám van.Régen imádtam gyöngyöt fűzni,üvegfestékezni,de már nincs ilyenekre időm sem.

Szerintetek mit kérjek?Ti mit kértek?

14,5/L

2009. dec. 4. 16:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mit kérnék? Szép színes mintás takarót,hófehér kávés készletet,vagy elkezdenék gyüjteni egy fésülködős asztalkára...10.000?Irigyellek...ennyi pénzem van ,hogy meglepjem a családom egy egy aprósággal.
2009. dec. 11. 21:48
 12/16 anonim válasza:
jégkorit?
2009. dec. 12. 12:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Jégkori szerintem is jó. Én tavaly karácsonyra kaptam egy nagyon szép fehér jégkorit. Úgy imádom, és össz-vissz 10.000 Ft volt az egész :)
2009. dec. 12. 14:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Em hajvasaló(evvel megajándékozom saját magam :D), hajsütő, digitális fényképezőgép (igaz az több, de ha anyud, apud, nagypapád,nagymamád, és még te is beleadsz, egész jó kis gépet lehet venni, én idén ezt kapok :) ), converse vagy vans cipő (kicsit több, de mondjuk beleadsz 4ezret és megvan, de ha netről rendeled, 8-9ezerből meg lehet úszni)

na hát kb most ennyi ötletem van :) Em előző voltam

2009. dec. 12. 14:51
 15/16 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat^^

imádok korizni,s 2éve kaptam karácsonyra egy gyönyörű korit(ami még a mai napig úgy néz ki,mintha új lenne,mert nem volt nagyon jég).Digitális fényképezőm van,mert apum vett egy jobb gépet és a régebbi az enyém lett:)

2009. dec. 12. 15:21
 16/16 anonim ***** válasza:

én szülinapomra kaptam telot.karira nem kérek semmit.

egy jó kis cipőt elfogadnék,csizma,esetleg a szobádba szőnyeg vagy újrafestetés,új hajszárító,sminkkészlet.hirtelen ennyi vagy tedd félre a pénzt jól jöhet még.:)

15/L

2009. dec. 23. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!