Kamaszok, ti még olvastok tinimagazinokat?
Figyelt kérdés
Azért szerepel a "még" szó a kérdésemben, mert régen, még 5 éve elég népszerűek voltak, de ma már itt az internet, minden megtalálható rajta. Kíváncsi vagyok, van-e olyan, aki ennek ellenére is vesz és olvassa őket. :)2014. jan. 25. 11:48
11/11 anonim válasza:
Régebben tökre szerettem, de aztán olyan 15 évesen már kinőttem belőle. Sok értelmes tanács volt benne (főleg az IM-be), ami a 12-13 éveseket eligazítja a kamaszok világában, de később már azt mondtam, hogy nekem ne írja meg senki, hogy mit kell viselnem, kikkel kell barátkoznom, hogyan kell viselkednem a fiúkkal szemben, mi gáz és mi nem (erről ráadásul több olyan cikk is előfordult, amik ellentmondtak egymásnak). Szóval emiatt elhagytam, meg persze az ár-érték arány romlása miatt is, de ha találok egyet valahol, azért szívesen belelapozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!