Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Pedofil?! Mit tegyek?!

Pedofil?! Mit tegyek?!

Figyelt kérdés

Egy tanárról van szó...

Az óráján eleinte elég furcsa játékokat játszottunk pl. Twistert vagy ehhez hasonló játékokat ...

Aztán ebben a tanévben is folytatta tovább a furcsa játékait pl. volt egy olyan játék amikor körbe kellett állnunk be kellett csuknunk a szemünket és a kezünket kinyújtva lépni minél beljebb és ilyen tapizásos alapon meg kellett mondanunk kit fogtunk meg ...

Hát oké...

Következő héten női mellekről beszéltünk...

Aztután volt egy olyan játék hogy akadálypálya h bekötött szemmel végig kellett mennünk az osztályba ilyen akadályokon és ő volt az akadály meg ilyesmi

2014. jan. 25. 09:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%

Ezek közösségépítő játékok. Én is tanítok hittant, mikor nem gyesen vagyok, és szoktam ilyeneket játszani a gyerekekkel, mindig van valami célja, nem vagyok pedofil. A hittan szerintem több, mint sima tanóra. Én igyekeztem sulin kívül is odafigyelni a tanítványaimra. Mondjuk nem emaileztem velük, de általánosban tanítottam, te meg, gondolom, középiskolás vagy. Lehet, hogy gyülekezeti programokról akarna küldeni tájékoztatókat, vagy csak szimplán lát benned/rajtad valamit, ami miatt úgy érzi, jobban kell rád figyelnie.

Szerintem nyugodtan jelezhetitek a tanárnak is, hogy nektek ez sok, túl intim, inkább nem játszanátok. Valószínűleg meg fog lepődni, és változtat a módszereken.

2014. jan. 25. 15:12
 12/20 anonim ***** válasza:
68%

Általánosban mi is sokat játszottunk hittanon..Szerintem nem biztos, hogy baj van vele.

(mielőtt megjegyeznétek, külföldön élek, és itt már 13 éve kötelező a hittan/erkölcstan)

2014. jan. 25. 15:17
 13/20 anonim ***** válasza:
40%
Hoppáré, csak nem egy pedofil hittan tanár? Nahát, ki gondolta volna...
2014. jan. 25. 19:40
 14/20 Béla7 válasza:

Általánosban simán szoktak játszani hittanon, nincs vele semmi gond.

Női mellekről? Ezt kifejtenéd?...

2014. jan. 26. 17:32
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Lehet csak jófej akart lenni hogy befogadjátok:D

Mondjuk a tapizós dolog meg a mellek és e-mailek kicsit gyanús..sosem beszéltetek róla neki hogy nektek ez ciki? Lehet nem kéne egybőp az igazgatóhoz menni hanem előtte vele beszélni és ha nem fejezi be akkor jöhet az igazgató.Én is jártam hittanra és gitároztunk, énekeltünk meg bibliai cuccokat csináltunk de ennyi:D

Sok sikert a dologgal!

14/l

2014. jan. 26. 18:58
 16/20 anonim ***** válasza:
74%

Már nem azért, de az hogy egy órán, a tanárnak nincs kedve tanítania, én inkább játszanak, vagy hogy Ádám és Éva teremtéstörténet kapcsán felmerül a női mell, vagy akár csak felvilágosító szándékkal egy tanár kiejti a száján hogy mell, ez miért jelentené azt hogy pedofil?? De most komolyan. A pedofil az, aki serdületlen korú(<12) gyermekekhez vonzódik, és ezt tettlegesen be is bizonyítja. Az hogy ti twistereztek a gimiben, semmi köze a pedofíliához.

Mi anno erkölcstanon beszélgettünk az abortuszról, meg sem fordult a fejemben hogy pedofil lenne a tanár..

2014. jan. 26. 22:29
 17/20 A kérdező kommentje:

utolsó válaszolóval szeretném tisztázni

ALAPISKOLÁBA JÁROK HITTANRA 6-13 ÉVES GYERKEKKEL (mivel csak egy osztályra elegen vagyunk többi gyerek a suliból más órákra jár)

2014. jan. 27. 16:34
 18/20 anonim ***** válasza:
78%

Ha ennyire vegyes a korosztály, akkor szerintem egyszerűen csak próbál mindenkit lekötni. Te is érzed szerintem, hogy egyáltalán nem egyszerű bármit csinálni úgy, hogy 6-13 évig mindenki élvezze és értse. Én tanítottam ilyen csoportban, hát vért izzadtam.

A mell-téma nyilvánvalóan nagyon meredek, bár ennek megítéléséhez jó lenne ismerni a szövegkörnyezetet. A többi viszont ilyen körülmények között szerintem nem gáz. A kicsik igényelni is szokták ezeket a játékokat, és nem lehet mindig mindenkinek a kedvében járni.

Pedofíliával vádolni valakit nagyon súlyos dolog, és jóval több kell hozzá, mint ezek a játékok, vagy mint egy beszélgetés a mellekről, bármennyire is furcsa ez utóbbi. Ha tettlegesség lenne, akkor azonnal a feletteshez, aztán a rendőrséghez kell fordulni, de a leírásod alapján nekem ez a vád néhány kamasz fantáziájának a szüleményének tűnik.

2014. jan. 27. 19:19
 19/20 anonim ***** válasza:
42%

Az én hittan tanárom meg még évekkel ezelőtt, mikor megtudta, hogy nem katolikus, hanem református családom van, minden egyes órán kötelességének érezte hangoztatni, hogy aki nem katolikus az pokolra fog jutni :)... nekem ki kellett iratkoznom hittanról, mert rendesen depressziósan jártam haza mindig iskolából.

De egyébként én a te esetedet látva, nem mondanám, hogy pedofil, de az ilyen vallásos emberek, akik ráadásul tanítják is sokkal közvetlenebbek az emberekkel, szeretnek bekerülni az ember személyes terébe. És sajna nagyon rámenősek is, eléggé félreérthetően, de ez nem azt jelenti, hogy rögtön molesztálni akar, egyszerűen az ilyen emberek...egyszerűen ilyenek. Sokszor nem jut még csak eszükbe, hogy a személyes tér fontos egy embernek.

Amíg nem történik tettlegesség, addig úgy igazából nem nagyon tudnátok mit kezdeni...maximum csak annyit, hogyha valami nem tetszik nektek, vagy nagyon kényelmetlennek tartjátok, akkor szóltok ennek a bizonyos tanárnak.

2014. jan. 27. 21:47
 20/20 anonim válasza:
Az az ember nem tanárnak való. Nyomjátok be, pedofil, rugják ki.
2014. jún. 4. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!