"""Menő""" tízévesnek milyen játékot?
Sziasztok!
A szomszéd gyereknek (9 éves), s egyben a keresztfiamnak a jövő héten lesz a tizedik születésnapja, s ő azt mondta nekem tegnap, hogy igazi menő férfi szeretne lenni. És ő egy játékot szeretne kérni (neki mindegy, hogy PC-s vagy XBOX-os) tőlem, ezért azt gondoltam, ha már kemény „férfi” szeretne lenni tíz évesen, megajándékoznám egy kis Outlast-tal, vagy Amnesiával, vagy Dead Space-vel. Vagy inkább maradjak a "nemolyan" férfias és kemény Left 4 Dead-del?
Légyszíves segítsetek!
Én Portalt nem vennék neki, tehát az már egy 9 évesnek nehéz lenne neki, mivel ott még egy idősebb ember is eltud akadni benne, mivel számomra úgy tűnt inkább logikai játék, bármennyire nem annak tűnik.
Ha szereti a focit, akkor vegyél neki azt, de szerintem inkább olyat vegyél neki, amiben van történet szál. Az Amnesia pig izé, az nem olyan durva, tehát szerintem nem annyira ijesztő, és ott követhető cselekményszálak futnak.
Left 4 Dead? Kivan zárva.
Minecraft? Hát ha menő akar lenni, ne azt vegyél neki. Az a játék korábban, 6-7 éves korban, vagy 13-14 éves korban kezd majd kibontakozódni. Legalábbis nálam, 16 éves korban, mikor rájöttem, hogy miket nem lehet benne építeni.
Devil May Cry, nem olyan nehéz játék, már akinek megy.
Vedd meg neki Xbox-ra az Assassin's Creed Black Flag-t, vagy nem tudom. PC-re ne, mivel nem fut el minden gépen. De nekem az AC4 hangzik jól, kissé kesze-kusza története van, de egy 9 éves még ebből nem fog semmit érezni, és biztos tetszeni fog neki, ahogy ölheti az embereket. NEM, nem olyan módon, hogy minden csupa vér meg stb, igazi kaland játék.
(előző volnék)
Nos, de így belegondolva, mivel én is eljátszottam már ezt kicsi ként, hogy megmutatom az adott embernek a játékot, hogy éreztessem vele, mennyire vágyok rá, szóval hát... Left 4 Dead-t akar, kapja meg. Nem a te problémád innentől, de a szülőkkel is beszéld majd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!