Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tehetnék ha furcsán...

Mit tehetnék ha furcsán viselkedem mostanság?

Figyelt kérdés
Van,hogy flegma,bunkó vagyok a barátommal,nem akarok beszélni vele,pedig nagyon szeretem.Egész héten sírtam,vele is összevesztem,bár aztán megbeszéltük.Nagyon nyomja valami a lelkem,de nem tudon én sem hogy pontosan mi.Van hogy üresnek érzem magam,nincs semmihez kedvem..Barátomat csak hétvégén láthatom,ami nagyon fáj,főleg ha 2hétig nem is tudunk találkozni.Hogyan derüljek jobb kedvre,mit csináljak hogy "normális" legyek?16/L
2014. jan. 24. 21:11
 1/2 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem majdnem minden ember él ilyen időszakot. Halgass sok zenét,olvass,menj el futni,táncolj,találkozz a barátnőiddel:) Nekem ezek beválnak általában:) Nézz mélyen magadba h mégis mi bánthat mert ezt csak te tudhatod.!:) Az én mottóm h minden agyban dől el.Szóval fel a fejjel és találj magadnak valami jó kis elfoglaltságot! EBar!átoddal ha meg És találkoztok főleg ilyen ritkán akkor boldog legyél és mielőtt felhúznád magad számolj el magadban 10-ig:) És nyugi normális vagy szerintem a! ! hormonok teszik,elég nehéz korban vagy! Üdv Vivi :)
2014. jan. 24. 21:34
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Bocsánat barátoddal félre írtam
2014. jan. 24. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!