Kamaszok, volt már valami ijesztő élményetek az utcán?
Nekem mindig sikerül megtalálnom a bajt, vagy a baj talál meg engem, nem tudom. Mondjuk utcán annyira sok meredek eset még nem történt velem. Inkább bulikba meg helyeken.
Olyan 15 évesen elmentem haverokkal moziba, aztán mondtam,hogy ő nem kell engem hazakisérni. Kis zug utcába lakok,fél úton se voltam mikor elment a világítás. Annyira féltem, emlékszem jött egy ember is mögöttem egyből azt hittem,hogy meg akar ölni. Az a tipikus, sötét,viharos,szeles idő volt és elmegy a világítás. Rettegtem hazáig. Telefon nélkül voltam.
Volt,hogy elmentem pár hete ligetbe futni,és egyedül járok futni,mert csak úgy szeretek. Zenét hallgattam,de éreztem ,hogy pár gyerek mintha jönne utánam meg mintha kiabálnának. Gondoltam egymással szórakoznak, aztán kivettem a fülest és hallottam,hogy nekem ordibálnak és utánam jönnek. Egyből telefonáltam egyik fiú barátomnak,hogy amilyen gyorsan tud jöjjön. Kérdeztem a fiúkat,hogy mit akarnak tőlem? És akkor így kiabáltak,hogy megb.szni meg ilyen dolgokat, akkor is nagyon féltem,persze senki nem volt a közelben. Szerencsére gyorsan jött ismerősöm és nem történt semmi,de az az 5 perc ilyen rettegés volt. Ügye elfutni nem tudtam volna,mert úgyis elkapnak így próbáltam szóval feltartani őket amíg nem ér oda. Szerencsére nem történt baj.
Volt ,hogy a cigányok találtak meg, este egy nagy téren. Nem válaszoltam nekik és elkezdtek üvölteni,hogy 'tán süket vagy dik?" Mindenkinek visszaszólok és kiállok magamért,de tőlük rettegek. Egy ideig jöttek utánam,de nem reagáltam rájuk,mintha tényleg süket lennék és visszafordultak. A poén,hogy kb 13-14 évesek lehettek,én meg vagyok 17,de rendesen féltem.
Ez 2 hete volt. Faluban lakok és vártam a buszt este ,mert mentem városba bulizni, mikor egyszer csak leállt egy kamion két férfival a buszmegállóhoz,körbenéztem sehol senki,mondom nyugi biztos csak pisilnek vagy ilyesmi. Erre kinyílik az ajtó,hogy elviszenek, na hát is megállt bennem még a guta is. Pár perc győzködés után szerencsére szó nélkül továbbálltak. Bele se gondolok mi lett volna ha...
Az a baj,hogy nem vagyok túl félős és ki is nyitom a számat (ha valaki beszól,én soha nem kötöszködök) de szerencsémre eddig soha nem történt komolyabb bajom. Elfutni meg mindig félek,mert úgy gondolom,hogy ha valaki menkülni kezd az csak jobban felturbózza az embert aki belédköt és utánad fut és elkap. Na mindegy, vannak fura elképzeléseim.
Nem szabad egyedül mászkálni,még nagyon nappal sem.
Tavaly mentem a Westendben a barátnőmmel a mozgólépcső felé, amikor szembejött két huszonéves erősen pigmentált férfiegyén. Az egyik rámvigyorgott, és amikor elmentek mellettem, megfogta a fenekem és még súgott is valamit a fülembe, amit (szerintem) szerencsére nem értettem. Döbbenten néztem vissza rá, ő meg kacsintott és elmentek. Hát féltem hazafelé a metrón rendesen...
16L
7 éves voltam, mikor a saját utcánktól egy utcányira megállított egy 11-12 év körüli roma gyerek, és követelte, hogy adjak neki valamit. Nem igazán akarta elhinni, hogy nincs nálam semmi, és nem is akart tovább engedni, körözött körülöttem a biciklijével. 7 évesen gondolhatjátok, hogy eléggé megijedtem. Szerencsére pár perc után megjelent anyukám a sarkon (különben iskolából mentem hazafelé, elmaradt azt hiszem az utolsó órám, és úgy gondoltam, hazamegyek egyedül, anyu meg akkor indult értem), én elkezdtem kiabálni, hogy anyu!anyu!, a fiú pedig megijedt, és elhajtott.
Azt hiszem, más ijesztő dolog még nem történt velem (maximum vicces) az utcán. Jobb félni, mint megijedni elv alapján elég óvatos vagyok. Ha esetleg sötétben egyedül gyalogolnék, akkor sűrűn hátrapillantok, a telefonom pedig a kezemben van, előre beütve az otthoni telefonszámunkkal. Ha idegen taxiban ülök, akkor szintúgy telefon bekészítve a kezemben. De igyekszem kerülni ezeket a helyzeteket.
16L
Tavaly nyáron fesztiválozni voltam. Megismertem ott egy srácot, akivel elvoltam egész éjjel. A barátaim (akikkel mentem), hazamentek a szállásra, én meg egyedül mentem vissza később. Még sötét volt, és a fesztivál előtt hatalmas szél volt, emiatt nem volt világítás az utcában. Korom sötétben mentem el a szállásig, az orromig sem láttam, egyszer csak egy parkoló kocsi mögül valaki előugrik, és rohadt ijesztő hörgő hangot adott. Annyira megijedtem, hogy kaptam egy mini szívrohamot kb. Csak a haverom volt. Ő csak röhögött... úr Isten, borzalmas volt, ennyire még sosem ijedtem meg.
Egy másik: Egyszer edzés után mentünk haza a barátnőmmel, és elmentünk egy buszmegálló mellett, ahol állt egy férfi. Eléggé nézett, de semmi különöset nem csinált, csak mentünk tovább.
10 perccel később odaértünk egy hídhoz, és egyszer csak az a férfi jött szembe velünk. Valamit motyogott, de mi csak mentünk tovább. Lefelé mentünk a hídról, amikor oldalra pillantottam, periférikusan láttam, hogy ott jön mögöttünk. Hát én majd összesz#rtam magam.. Megálltunk a buszmegállóban, ahonnan indul a buszom, és beszélgettünk. Végig ott állt ő is, és hallgatott. Gondoltuk, biztosan ezzel a busszal jön... Mivel még soká jött a buszunk, elindultunk a következő megállóig gyalog. Sétáltunk, egyszer csak megint megpillantottam a férfit mögöttünk. Akkor már tényleg nyilvánvalóvá vált, hogy minket követ, így hát belehúztunk, szinte már futottunk egy sétálóutcába, ahol többen vannak. Ott már leráztuk... Volt ez kb. 3 éve, azóta is minden percére élesen emlékszem.
És még történt egy furcsa dolog ez után. Következő héten én nem mentem edzeni, a barátnőm viszont igen, és megint összetalálkozott azzal a férfival, ugyanott, a buszmegállóban, de ezúttal már akkor elindult utána. Azt mondta, hogy hol megelőzte-hol lehagyta az az ember, de aztán eltűnt.. Fogalmunk sincs azóta sem, hogy ki a franc lehetett az, és miért követett, mit akart, vagy hogy egyszerűen normális-e. De egy biztos: Halálra ijesztett. Azóta nem láttuk :D
18L
Egyszer labdáztunk a lakótelepen, és van mellette egy ilyen csatorna szerű. Mély, elég széles árok, trutymós cucc folyik benne mindig. Beesett ide a labda és próbáltuk kiszedni, de pont a közepén volt a széle meg nagyon meredek volt és nem akartunk beleesni. Nem tudtuk milyen mély a trutyi. Próbáltuk kipiszkálni bottal meg minden... szóval ott bénáztunk, amikor megláttunk egy pasit vagy 20 méterre tőlünk. Úgy tűnt, hogy pisil. Nem is néztünk oda direkt. Tovább próbáltuk kihalászni a labdát, amikor tök sok idő múlva észrevettük, hogy a pasi már csak max 10 méterre van tőlünk, és valójában nem is pisilt, hanem éppen kielégítette magát minket bámulva.
Elhúztunk a francba a labda nélkül.
Ezelott 3 evvel tortent velem:
Koleszos voltam, de azota valtottam sulit es ez az utolso evem! Egyik nyari este volt, de 8-ra vissza kellett volna ernunk, de nagyon jo ido volt igy maradtunk hintazni egyet igy annyit dumcsiztunk, hogy elropult az ido es a baratnom mondta, hogy jobb lenne menni, de en mondtam, hogy tok jo ido van es meg maradjunk picit igy kicsit tetovazva beleegyezett aztan elbeszelgettuk az idot es eszrevettuk, hogy egy ember kicibzarozza a nadragjat es kiveszi azt...tudjatok!:D Mi megilyedtunk es irany a buszmegalo, de o figyelt minket es jott utanunk! Meg szerencse, hogy pont jott a busz es felszalas utan picit megnyugodtunk aztan leszalva indultunk a kolesz fele, de lepteket hallottunk igy hatrapillantva meglattuk ugyanaz az ember es kovetett minket, de mi egy sotet utcaban kellett menjunk a koleszig es a nagy csendben vettuk ujra eszre! Mar 11 ora volt es elkezdtunk szaladni es egeszen a koleszig meg sem alltunk, mire odaertunk kidoglottunk egeszen es nagyon megilyedtunk! Hat ezt megusztuk, de egyik nap mikor mentunk valahova hatranezve megint megpillantottuk ugyanazt a szemelyt igy nagyon komolyan vettuk az egeszet es irany vissza a koleszba! Azota tobbet nem lattuk, de jo ideig bennem volt ez a felelem! Persze azt sem usztuk meg, hogy csak 11-kor mentunk vissza hiszen mar be volt zarva a kapu is!:D Hat ebbol tanultunk, mert soha tobbet nem maradtunk 11-ig barhova is mentunk! Max 9 legvegsobb esetben fel 10-ig maradtunk!:D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!