Ez a helyzet zavar mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most vagyok 8-dikos és jövőre megyek gimibe de az van hogy tetszem egy fiúnak az osztályból és folyton néz órán azt kérdezi van egy barátom állandóan odajön hozzám de nekem nem tetszik és ezt már mondtam neki de nem érti meg tavaly már jártam egy fiúval az osztályból csak szakítottunk de most úgy érzem még mindig ő tetszik nem tudom mit tegyek segítsetek.2009. dec. 2. 15:20
1/4 anonim válasza:
Szia!
Szerintem, ha most mész gimibe, akkor ne "kötelezd el" magad egy fiú mellett se, mert a gimiben sokkal több helyesbbnél helyesebb és felnőttebb gondolkodású fiú vár rád. Fölösleges lenne kihagynod a gimis flörtök izgalmát. Persze, ha szerelmes vagy az más kérdés, akár lehet ő az igazi... de ha csak tetszik, akkor egy nyár alatt elfelejted. :)
2/4 anonim válasza:
velem is ez a helyzet, cska kis különbségekkel:
-jártam az osztályból vkivel
-barátok vagyunk vele már csak
-tetszek egy srácnak
-nekem ő nem tetszik
-tetszim egy srác koripályáról :D
-vasárnap megtom mi lesz köztünk :D
amíg van időd, addig exel próbálkozz újra esetleg, aztán ha megúnod dobod. érdemes nem csak a suliban próbálkozni! ;-)
3/4 anonim válasza:
Akkor talán foglalkozz a felvételivel, r.!
4/4 anonim válasza:
Ha nem akarsz ne járj vele, viselkedj vele úgy mint egy haverral vagy legyél kimért (attól függ milyen kapcsolatot akarsz vele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!