Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van itt olyan a régebben...

Van itt olyan a régebben vagdosta magát és ott vannak a nyomai?

Figyelt kérdés
Hogyan tudjátok elrejteni?
2014. jan. 12. 15:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Jelen. Nem rejtegetem, ez hozzám tartozik. 3 évig vagdostam magam (alkar, felkar, comb, boka, lábszár, lábfej), két éve tiszta vagyok. :)

18/l

2014. jan. 13. 14:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én elég korán kezdtem 12 évesen, igaz akkor még "csak" borotvával, azok teljesen eltűntek, akkor két évig tiszta voltam aztán 14 évesen újrakezdtem. Annak már egy éve, de még mindig látszik, viszont egyáltalán nem szégyellem, mert ez is hozzám tartozik, és emiatt váltam olyanná mint most.

Semmilyen terápiára nem jártam, gyógyszert se szedtem, de egy éve, még csak a késztetést se érzem rá, mert új iskolába mentem és végre normális osztályközösségem van :)

2014. jan. 13. 16:45
 13/16 A kérdező kommentje:

Örülök annak, hogy normális emberek írtak ide. Köszönöm nektek a választ (persze várok még). Féltem, hogy sok bunkó is ide talál.

Én sem szégyellem, mert igazából ezek mind emlékeztetnek valamire. Viszont én még nem szoktam le róla. Csak nem szeretném hogy más meglássa mert.. Kitudja miket gondolnának rólam.

2014. jan. 13. 18:46
 14/16 A kérdező kommentje:

Én egyébként 18 éves vagyok. Most az a helyzet, hogy anyukám próbál mindentől eltiltani jelenleg. Elegem van már hogy mindig csak arról áradozik kinek milyen jó gyereke van. Sosem lázadtam még, mindig szófogadó kislány voltam, mindig segítettem neki. Vagy az volt a baj, hogy nem vagyok olyan szép mint más, kaptam a lefogyhatnál beszólásokat.

Idegbeteg anyukám miatt kezdtem el vagdosni magam. Kezdek egyre jobban kikészülni, egyre rosszabb minden. Már a jegyeim is elég rosszak, aztán meg most jön az, hogy eltilt mindentől. Nem tudom mit csináljak, így is alig vannak barátaim, most végre közel kerültem valakihez aki támaszom lehet, de ha anyám eltilt még tőle is és attól az elfoglaltságoktól amik menekvést jelentenek nekem, kifogok készülni.

2014. jan. 14. 07:25
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnállak. :( És együtt érzek veled.

Az én szüleim is ilyenek, mindig elmondanak mindennek, hogy mennyire hülye vagyok, ilyen rossz gyereket ök még nem láttak, stb stb.

Hogy röviden vázoljam magam: 3 idegen nyelvet beszélek, további 3-4et tanulgatok, gyakorlok. Évente 2-3 versenyen érek el oszrágos helyezést, különórákra járok, mindig tanulok...

Hát nem csoda hogy kikészültem és a vagdosáshoz is eljutottam.

Elköltözni nem bírsz? :/

Én tuti azt fogok, ha befejezem a középsulit. Rögtön.

(9. voltam, 14/L)

2014. jan. 14. 08:27
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem tudok elköltözni, nincs rá pénzem sem. Középsuli után egyetemre vagy fősulira megyek.
2014. jan. 14. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!