Ekkora baromságot istenem! Akkor borotválkozz amikor te szeretnél!! Úgyse tud veled mit csnálni ha már megtetted a háta mögött! Az a ciki ha így hagyod ez viszont nagyon!!! 16 éves korodig a bokádig fog nőni! Osztálytársam is borotválja és 12!
12/L
2009. nov. 29. 20:00
12/23 anonim válasza:
borotválhatod titokban is:D apud nem is fogja észrevenni..;) persze csak akkor,ha ügyesen csinálod..
én nem vonzódok a bajszos fiúkhoz xD
2009. nov. 29. 21:10
13/23 anonim válasza:
De mondjuk még az is lehet, hogy jól áll neked. Pl. én azért nem szedemm le. Egyébként sosem értettem, hogy mi van akkor ha leborotváljuk és jobban nő? Hát akkor leborotváljuk mégegyszer, nem? :)
2009. nov. 30. 14:15
14/23 anonim válasza:
ezaz... én pl most azért borotválkozok sokat hogy erősödjön, szakállat akarok növeszteni, vagy csak olyan bajuszt mint a nevem earlben xd
2009. nov. 30. 15:51
15/23 anonim válasza:
Szerintem sem gáz. Borotváld nyugodtan... Én is eléggé "szőrös" tipus vagyok, de én csak a bajszom borotválom.
13/F
2009. nov. 30. 17:36
16/23 anonim válasza:
szerintem hogyha már hosszabb mint 1 centi akkor midneképp borotváld le.
nekem van egy osztálytársam.kis bajuszkával és valami kis kecskeszakáll szerűséggel. meg egy undorító b*zi mosollyal. az még hab a tortán. multkor barátnőmmel veszekedtünk hogy borotválkozik-e. a barátnőm odament hozzá és megkérdezte. aztmodnta hogy csak egy nagyonpicit, de igen. valahogy meg kéne neki mondani hogy szedje le mert nagyon undorító:D majd egyszer rászánom magam. a későbbiekben ha már téged is zavar és hallod hogy a többiek a te bajuszodról beszélnek akkor szedd már le mert akkor az már kicsit gáz:D 16/L
2009. nov. 30. 21:51
17/23 anonim válasza:
nem tom mi ezzela probléma nekem 13 éves korom óta nő és azóta nem borotvál én növesztem majd esetleg ápolás céljábol fogok belőle nyisszantani de szeritnem férfias és magyarhoz illő
2009. dec. 1. 14:21
18/23 anonim válasza:
Én is 13 vagyok de már óriási... Ideje lenne levágni
2009. dec. 5. 20:43
19/23 anonim válasza:
ha fiú vagy akkor hadd nőni.:)a 9.es osztálytársam most borotválkozott először és nagyon cuki amikor nő neki vissza.:D
2009. dec. 23. 19:59
20/23 anonim válasza:
egészen más amikor leborotválod és visszanő, mint amikor még sose borotváltad és úgy van bajszod...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!