Gáz ha 13 évesen nő a bajuszom?
Figyelt kérdés
Bunkó neveletlenek ne írjanak.2009. nov. 29. 10:42
1/23 anonim válasza:
Nem gáz. 13 éves vagyok, de nekem már 12 évesen is volt. Annyit kell amúgy csinálni, ha nagyon hosszú vissza kell vágni ollóval. :)
2/23 A kérdező kommentje:
de akkor mégjobban megnő nem?
2009. nov. 29. 10:48
3/23 A kérdező kommentje:
és én nem akarom h megnőjön
2009. nov. 29. 10:48
4/23 anonim válasza:
Nézd, nem gáz, csak az a gáz, ha hagyod a kis bajuszkádat. Hogy őszinte legyek, undorodtam általánosban (meg most is) azoktól, akiknek már pelyhedzik a bajszuk, és hagyják ilyen huszárosan.
5/23 anonim válasza:
fiú vagy lány vagy??
mert ha fiú vagy akkor nem gáz...ha lány akkor szerintem a fiúk szemében taszító tud lenni(erre a megoldás szedd ki szemöldök csipesszel vagy gyantáztasd le!)
6/23 A kérdező kommentje:
Fiu
2009. nov. 29. 13:05
8/23 A kérdező kommentje:
kösz csak azért kérdeztem mert az osztályban nincs még senkinek.
2009. nov. 29. 13:40
9/23 anonim válasza:
otthon nekem azt mondták minél tovább halogatom annál jobb... hát, én hittem nekik de 9.ben mondtam hogy elég... és leszedtem, azóta is rendszeresen borotválkozok, szerintem egyáltalán nincs vele semmi baj, 3-4 naponta kell, ha lusta vagyok 2 hétig is bírom :D és már egész jól kezd a szakállam is nőni, egy kicsit még várok hogy erősödjön és akkor megnövesztem xD egyébként szerintem tök gáz amikor ilyen cigányosan meghagyod, és 3 szál ott lóg... borotválkozz ha kicsit is zavar.
17/F
10/23 A kérdező kommentje:
apu azt mondja ha már nagyon nagy akkor engedi. Csak akk borotvalkozhatok ha betöltöm a 16-ot.
2009. nov. 29. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!