Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek igaz, hogy az...

Szerintetek igaz, hogy az első szerelem örökké megmarad?

Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 13:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Megmarad? Nem gyakori. (Bár ismerek olyat, akik összeházasodtak és már 30 éve boldog házasságban élnek, 14 és 17 évesek voltak, amikor összejöttek)

Inkább mindig emlékszünk rá.

2014. jan. 2. 13:39
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem nem megmarad, hanem nem múlik el teljesen. Nekem az első NAGY szerelmem 14 évesen volt és fél évig jártunk.

Most 16 éves vagyok, és nagyon jó barátok vagyunk, bármiben számíthatunk egymásra:)

2014. jan. 2. 13:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább mindig megmarad emléknek. De jobb esetben nem akadályoz a többi szerelem megtalálásában... Jobbik esetben.....
2014. jan. 2. 13:50
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Nem!

Az első igazi szerelmem, ami nem tiniszerelem, hanem rendes kapcsolat volt, 2 évig tartott, de hogy őszinte legyek, egyáltalán semmilyen érzéseim nincsenek iránta, szimpla emlék, mint a többi kapcsolatom, akikkel utána voltam és már évek óta nem is beszéltünk egymással ezzel a illetővel, sőt, nem is találkoztunk. Szóval ugyanolyan ex, mint a többi.

2014. jan. 2. 13:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem igaz, mármint ha úgy érted, hogy nem maradtok együtt. Ugyanolyan ex, mint bármelyik másik. Jó esetben egy kedves emlék, semmi több.
2014. jan. 2. 13:58
 6/9 anonim ***** válasza:

nekem elmúlt, alig emlékszem az illetőre. Szerintem ez attól függ hány kapcsolatod van/volt. Nekem elég sok volt, de van olyan ismerősöm aki jelenleg is az első szerelmével van, 10 éve vannak együtt és vélhetően együtt is maradnak.

Van olyan ismerősöm, aki 8 évig élt az első szerelmével, utána szét mentek, most már több mint egy éve, de még mindig őt szereti és elmondása szerint ez mindig így lesz.

2014. jan. 2. 14:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Lehet benne valami. :) Az én legjobb barátnöm már 8 éve szerelmes egy fiúba. az 1. szerelmébe. :)

Nekem az elsö szerelmem volt a legeslegszebb emlékem, és ránézek, még ma is elmosolyodom és azért azt mondom, hogy hú, szép.

2014. jan. 2. 15:02
 8/9 anonim ***** válasza:
30%

Vannak olyan emberek, akik nem tudják elengedni a múltat, nem csak a kapcsolatok terén, de semmiben. Ez alkat és lelki beállítottság kérdése. A szerelem, ha megmarad, akkor a kapcsolat is, mert tesznek érte a felek. Aki nem tudja feldolgozni a szakítást és évekig őrizgeti a fájdalmait és az elképzelt szerelmét, az pedig beteg, és nem romantikusan kötődő. Ezért én úgy gondolom, hogy ha az első szerelem tényleg megmarad, akkor abból kapcsolat is marad, ha viszont elváltak útjaik, akkor ideje feldoglozni és továbblépni.

Személyes tapasztalatom az, hogy nem emlékszem az első 4 éves kapcsolatom részleteire olyan szinten, hogy leragadjak benne. Nem érzek már a férfi iránt semmit, és a csókjára sem emlékszem úgy, hogy részletesen felidézzem. Elmúlt, feldolgoztam, lezártam. N30

2014. jan. 2. 15:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Van benne valami, de nem feltétlenül igaz. Például a nővéremnek 18 évesen volt az első barátja, a kapcsolat néhány megszakítással kb 13-14 évig tartott, volt hogy időközben mással jártak, de mindig visszatértek ugyanoda. Most már több éve szakítottak, de valahogy mégis folyton egymásba botlanak. Olyan ez mint egy hosszú és nyálas szerelmi történet, és kíváncsi vagyok a végére. De például anyukám utálja az első barátját, talán mert rossz emlékei vannak vele kapcsolatban.

Szerintem ez attól függ hogy milyen volt a vége, mi miatt lett vége.

2014. jan. 4. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!