Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan lövik ki az ember...

Hogyan lövik ki az ember fülét és mivel?

Figyelt kérdés
Szeretném hamarosan kilövetni a fülem,de félek ettől a "kilövéstől"!Nem tudom,hogy megtegyem-e vagy ne?Kiskoromba rosszul szúrták ki,és miután nemrég kivettem a fülbevalómat,begyulladt a fülem,majd a lyuk benőtt.Várom a válaszokat:hogyan lövik ki a fülemet majd,és mivel?Meg fájni fog-e ez nekem?Egyáltalán ki az,aki kilövi a fülemet,fül-orr gégész,vagy kicsoda??:O
2009. nov. 28. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
kozmetikus. És egyáltalán nem fáj, ne aggódj. Egy pisztolyszerű eszközbe teszik bele a fülbevalót és azt lövi át a szerkezet a füleden.
2009. nov. 28. 20:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Kösz^^
2009. nov. 28. 20:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Én orvossal lövettem.

Szerintem lövesd ki :) nem lehet elmagyarázni, hogy fáj. Lényeg, h nem vészes. Akkor érzel valamit, amikor átlövik, de az egy pillanat. És előtte lekenik valamivel a fület, ami elzsibbasztja. Utána még érezni fogod, hogy ott van, de nem feltétlen fáj.

2009. nov. 28. 22:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Egy pisztolyba beteszi a kiválasztott fülbevalót.Berajzolj filccel a helyet,majd megmutatja jó-e úgy neked.Aztán belövi.Igazából nekem nem fájt,sőt élveztem:D

Csak utána volt érzékeny,és pár napig rosszul aludtam miatta,mert én nagyon sokat forgolódok éjszaka,akkor pedig fájt,ha ráfeküdtem arra a fülemre:D

Én kozmetikussal csináltattam:)

14,5/L

2009. nov. 29. 15:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Csak egy kis feszítő érzés, amúgy amikor én a csattanást hallottam, ami azt jelentette kész is, fel se fogtam hogy történt valami. Utána kicsit kellemetlen, feszítő érzés volt, de semmiség. Viszont figyelj rá, hogy pl ne részegen egy buli alkalmával szúrasd ki valakivel, inkább fizesd ki érte azt a pár száz forintot, mint hogy elfertőződjön!

Viszont azt is tudni kell, hogy a fülben/fülcimpán van pár ideg/ akupunktúrás pont, és ha épp egy ilyet sikerül eltalálni, akkor utána problémád lehet belőle. Erről engem tájékoztatott az ékszerész aki csinálta. Azt mondta ha innentől kezdve mondjuk szokatlanul sokat fáj a fejem, akkor valószínű a fülbevaló hibája...

2009. nov. 30. 16:33
 6/8 anonim ***** válasza:

AK 47 :D

de már előttem lévők elmondták :D

2009. nov. 30. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:
44%

Én egyszerűbben és olcsóbban oldottam meg :P

Vettem steril tűt kb 20 forint a gyógyszer tárba és kiszúrtam magamnak , szinte nem is éreztem .

a 2 piercingemet is magamnak szúrtaam :P

16/L

2009. dec. 10. 01:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán, nem fáj, csak előtte izgulsz kicsit! Nyugi nem vészes! Nekem is begyulladt, de csak azért, mert kiderült, hogy nem bírom a bizsut! xD :)
2010. jan. 10. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!