Úgy érzem megfulladok! Még szilveszterezni sem engednek el. Miért?
Figyelt kérdés
A szilvesztert egyik barátnőmnél akartam tölteni. Átmentünk volna hozzá a legjobb barátnőmmel, elmentünk volna egy házibuliba (ami a barátnőméktől 2 utcányira van), majd náluk aludtunk volna.. Ja, ők a szomszédos faluban laknak, ami kocsival 5perc lenne...
De a szüleim ezt sem engedik. Soha nem engednek el sehova. Koncerten még életemben nem voltam...
Úgy érzem megfulladok. Mintha valaki itt állna fölöttem, és a súlyával a mellkasomat nyomná.. Nem kapok levegőt. Mintha egy rabságban élő madár lennék..
És aki azzal jön, hogy ez érthető, igaza van. Féltenek.. De szívszorító látni a velem egykorú ismerőseim képeit Facebookon, amiken buliznak és szórakoznak.. Nem bírom tovább! Mit tegyek? Annyira vágyom a szabadságra...
2013. dec. 30. 22:57
11/11 anonim válasza:
illetve olyat is csináltam, hogy táncpróbára, korrepetálásra hivatkozva később mentem haza. Nem kérdeztem meg előre. Így nagyon még magyarázkodni se kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!