Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ezek a zenék "károsak" lehetne...

Ezek a zenék "károsak" lehetnek a 14 éves lányomra?

Figyelt kérdés

Ezeket hallgatja nap mint nap, be van dugva a füle és olyan hangosan hallgatja, hogy én is hallom. Ma megkértem, hogy mutassa meg nekem és szerintem szörnyű, nem szeretném, hogy ilyen stílust képviseljen.

[link]

[link] szerintem leginkább ez a második durva.

2013. dec. 27. 23:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ezek igenis jo zenek.Megis miert karosodna toluk a lanyod?Itt a gond a te keszulekedben van,miert befolyasolna a zenei izelese barmiben is?En is ilyeneket hallgatok,megis kituno tanulo vagyok,es normalis barataim vannak.Jajj istenem,nagy tragedia hogy nem egesz nap valami nyalas kamaszfiu "eneket" hallgatja.A durva az,hogy ilyeneken fenn akadsz.Remelem,en sose leszek ilyen szulokent..Az fog a legkevesbe erdekelni,hogy a gyerekem milyen zenet hallgat.
2013. dec. 28. 15:14
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem lesz káros a gyerekedre. A Kamelot az egyik legigényesebb banda, amit csak találhatsz. A zenészek értik, amit csinálnak, és nem, nem csak a dobot püfölik, meg vakarják a gitárt, a szövegek többségének megértéséhez kell egy olyan mitológiai, történelmi tudás, ami nem biztos, hogy mindenkiben megvan.

Ha nem ütöm fel a Therion Lemuria albumát, szerintem nem biztos, hogy tudnám, mi az a Mu szigete vagy ki volt Eros és Thanatos.

Amikor 14 voltam, a Kamelot volt az egyik kedvenc bandám, azóta már hallgatok prog. death metáltól kezdve avantgárd black metálig ( hörgés-károgás, hogy értsd)szinte mindent, kitágult a világ körülöttem.

Hagyd hadd hallgasson, amit akar, még arra sem lehet panaszod, hogy a szomszédok csöngetnek, hogy hangos a zene, a szobájában meg tök mindegy.

De nem is értem, hogy lhet bármilyen zene káros a gyerekre. Most megijedtél ettől a zenétől, mert nem ismered, de nem kell tartani tőle. Minél több az elem benne, minél többet tud az énekes, annál színesebb a zene, annél többet lehet vele kifejezni. Nem baj, hogy nem érted, isten ments, hogy mindenki ugyanazt szeresse, de a hörgéssel csak egy plusz érzelmet vonultatnak fel, nem azért van, hogy gyilkolásra meg vadulásra buzdítsa a gyereket.

2013. dec. 28. 17:15
 13/19 anonim ***** válasza:

Semmi baja nem lesz töle, hidd el. :) Én is olyanokat hallgatok, hohy ihaj csuhaj, a szüleim a hajukat tépik. :) Mégis egy normális, jó tanuló, kedves és illedelmes 14 éves lány vagyok. :)

Csak attól lehet baja, ha túl sokáig túl hangosan hallgatja.

2013. dec. 28. 17:17
 14/19 anonim ***** válasza:
A zene sohasem káros. Bármilyen is legyen, mindig jó, mert egy adott ponton mindenki érez olyat, hogy már csak a zenéje maradt neki.:) Hagyd, hadd hallgassa őket, sose próbálj beleszólni a zenei stílusába, mert csak jobban elzárkózik előled.
2013. dec. 28. 18:19
 15/19 anonim ***** válasza:
32%

10-es

Megígérem, majd mosolygok rád mikor kiszolgálsz a McDonalds-ban. ;)

Kérdező: A zene, akármilyen is az, nem káros. Csak a hallására. :)

2013. dec. 28. 23:12
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem károsak!

Én is nagy metál rajongó voltam tini koromban,ill vagyok még most is,csak régen a külsőm is olyan volt,ma meg senki nem mondaná meg,hogy Slayert,Dimmu Borgirt,Cradle of Filth-et,Behemoth-ot,Catemenia-t stb hallgatok,amikor a 13 hónapos fiamat tolom a babakocsiban és teljesen normális,hétköznapi anyuka vagyok. :)

2013. dec. 29. 00:16
 17/19 anonim ***** válasza:
A lányod zenei izlése sokat fog változni,nem biztos hogy ezt követi ha hallgatja. nem káros a zenék rá,hanem a hangerő és füllbedugás káros az agyára,és a fülére. 19/F
2013. dec. 29. 19:22
 18/19 anonim válasza:
Káros? Ez zene. Másrészt hadd hallgassa, ettől nem romlik el semmi. Én már hallottam ennél rosszabbat is.
2013. dec. 30. 19:58
 19/19 anonim válasza:
Jaj 15-ös csak hogy tudd nem életcélom a mekibe kiszolgálni téged . A családom és a környezetem tele van sikere zenészekkel akik mellesleg nem is keresnek rosszul .
2014. márc. 4. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!