Nem vagy csúnya lány, de nekem nem jön be a kis mell és a hajad sem.
2013. dec. 24. 22:08
14/37 anonim válasza:
Én nem mondanám kimondottan szépnek, de semmiképp sem csúnya, helyes lány.
2013. dec. 24. 22:11
15/37 anonim válasza:
Helyes és megnyerő
2013. dec. 24. 22:14
16/37 anonim válasza:
Már nem vagyok kamasz, de ha nem baj válaszolok.
Számomra nagyon kedves, nyílt emberkének tűnsz, és ettől szépnek látlak. Amúgy sem vagy csúnya, de a kisugárzásod még szebbé tesz.
2013. dec. 24. 22:14
17/37 anonim válasza:
Helyes arc, így első blikkre derűsnek tűnő személyiség, normális testalkat - ez így már elég, hogy valakit csinosnak vagy helyesnek mondjak.
A hullámos/göndör hajat nem veszem ide, mert személy szerint az az egyik gyengém. :)
2013. dec. 24. 22:15
18/37 anonim válasza:
Lány vagyok, szóval bocsi, ha nem érdekel a véleményem:DD
Szereted a ROAD-ot?:DDD ROssz ember nem lehetsz:D tehát már ezért is szépnek látlak. :D tudod van egy mondás, a széség belülről fakad! :D Ha valakit szeretsz, lehet bármilyen csúnya külseje, szépnek látod.:))) ha valakit pedig utálsz rettentő csúnyának látod, megtaláld benne a hibáit! :D
Szeresd magad és szép is leszel:)) a többi ember meg ne érdekeljen:DD
AKI SZABAD ANNAK MINDENT SZABAD! :D
2013. dec. 24. 22:15
19/37 anonim válasza:
Nem vagy csúnya, de a hajad tényleg nem a legjobb, és a melled is kicsi. De amúgy oké, csak még a szemöldököddel kezdj valamit kérlek, mert borzalmas :)
2013. dec. 24. 22:33
20/37 anonim válasza:
Szerintem jobban nézel ki mint az átlag. A héven biztos szentelnék pár percet arra, hogy sasoljalak.:) Picit fura ez a kép, de a... amit írtak a kisugárzás vagy mi, na az megfogott engem is:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!