Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy mintha egy...

Miért van az, hogy mintha egy szép lánynak szimpibb lennék, mint a többi (őszintén szólva) csúnya lánynak a suliban?

Figyelt kérdés
Furcsállom, hogy egy ilyen szép lány már első látásra is elég furán viselkedett az irányomban, gyakran járt felém a tekintete és amikor még nem beszéltünk egyszer rám is mosolygott egy picit egy ilyen szemezéses alkalomnál. Aztán mióta beszélgettünk is úgy látom van, hogy direkt azért áll meg, hogy tudjon velem beszélgetni, de amúgy nem igazán mondja ki nyíltan, hogy akarna tőlem valamit, annyira nem is kérdezősködik rólam, inkább csak a suli a téma, meg van barátja is megtudtam tőle. MÉgis fura, hogy épp a legszebb lány ilyen nyitott felém, a többiek közül meg sok csúnya szinte már úgy néz rám, mintha egy kis senki lennék, valahogy úgy érzem legalábbis a nézésükből, meg nem is nyitottak arra, hogy velem dumálgassanak igazán, egy-két kivétel van még, akikkel el tudok dumálgatni, de mégis leginkább eza szép lány az, aki szerintem a legnyitottabb rám dumálgatás terén legalábbis. Amúgy én ronda fiú vagyok, ezért is furcsállom a helyzetet, de amúgy egyszer volt már, hogy szép lánnyal smároltam és öleltem, meg simogattam, akkor ő hagyta, de valahogy nem mertem utána keresni, mert féltem, hogy el fog utasítani, így vele akkor nem is lett sosem folytatás és ő sem keresett utána, vagy lehet rosszul döntöttem és keresne kellett volna akkor? De mi a helyzet a mostani lánnyal, aki szintén szép, viszont van pasija? Mégis mire véljem ezt, csak kedves velem vagy tetszem neki ronda srácként?o.O
2013. nov. 3. 18:59
 1/1 ASOT ***** válasza:
a többi lehet h féltékeny
2013. nov. 3. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!