Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a jelentésük az alábbi...

Mi a jelentésük az alábbi smile-knak?

Figyelt kérdés

45 éves anyuka vagyok, három csemetével. A legnagyobb lányom 16 éves, és a születésnapomra kapott általa készített képeslap tele volt smile-kkal, amiknek nagy részét nem értettem. Nem szóltam, mert annyira nem is találtam fontosnak. Aztán hétvégén, amikor elment a nagyszülőkhöz és Facebookon kommunikáltunk egy keveset, megint küldte a hangulatjeleket. Írtam neki, hogy elmagyarázná majd ha hazajön, hogy mit jelentenek, ugyanis nem értem őket, és ez eléggé megnehezíti a kommunikációt. Erre jól a fejemhez vágta, hogy őskövület vagyok, és ez mennyire gáz, hiszen mindenki szülei ismerik ezeket a jeleket, sőt van, aki az anyukájától kérdezi meg, hogy melyik mit jelent. Így jutottam el ide, és gondoltam, bár nem életbevágóan fontos, de megkérdezem, hátha Ti elmondjátok, mi a jelek jelentése? Ugyanis nem szeretnék lemaradni semmiről. ;) :D

:o

:v

>:(

^_^

8)

B|

-_-

o.O

>:o

:3

2013. dec. 17. 21:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

:) Aranyos vagy, nekem apukám tanulgatja őket.

Itt egy kis segítség:

[link]

2013. dec. 17. 21:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

szia! görgesd le... az összes jelet megtalálod... a végén menőbb leszel a lányodnál is! :)) (nem vagy őskövület... én se ismerem mindegyiket! .. vagy akkor én is az vagyok ?:D )

[link]

2013. dec. 17. 21:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok érdemben válaszolni, ugyanis igazából a többiek már leírták, hogy hol keress rá.:)Csak azt akarom írni, hogy nagyon szerencsés lányod van!:)
2013. dec. 17. 21:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Itt van egy kis "szótár",de tény hogy kell némi kreativitás hozzá :) Mert az egy dolog,hogy oké,megnézem, ez a "kancsal fej",nade miért küldte ezt nekem..én ezt a részét nem szoktam érteni :D

[link]

2013. dec. 17. 21:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Válaszolni nem tudok, de a kamaszok ezekkel a "jelekkel" kommunikálnak? Én azt hittem, hellyel-közzel tudom őket, de most szembesültem, hogy kb. 10-et ismerek. Na, én 36 évesen tényleg őskövületnek érzem magam :-D
2013. dec. 17. 22:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezek közül mindet én se tudom, pedig kamasz vagyok!:D Bár a lányok mániája.:) A wikiset megnézheted, de ott sokat találni, amit senkise használ/értelmetlen...:) Csak azt nézegesd ki, amit láttál esetleg a lányodtól:)

Innen: ;) -kacsintás mosolygással

:D - ha valami vicces, akkor szoktam írni (fogas mosoly akar lenni...)

O.o és :o - kb ugyanaz, csodálkozó

^^ ^-^ ^_^ ezek mind ilyen örülő szmájlik, hogy jujdejó kaptam egy új pólót^^

>:o ez mérges akar lenni azthiszem

:3 - ezt ha valami cuki

2013. dec. 17. 22:07
 7/10 A kérdező kommentje:

Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm a válaszokat és a segítséget! :)

Na igen, hát ez a másik, hogy hiába értem, hogy egy napszemüveges fejecskét küldött, de nem tudom, miért küldte. Vagy ennyire már inkább ne bonyolítsam túl a dolgot, hanem örüljek hogy egyáltalán megértettem, ugye? :D

2013. dec. 17. 22:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezért írtam, hogy kell hozzá némi kreativitás :) A lényeg hogy nevet a napszemüveg mögött :D Mondjuk ez olyasmi mintha nem csak simán nevetnél hanem közben fogod a fejed vagy letakarod a szemed. Vagy egyszerűen csak nem akarja mindig ugyanazt a sima vigyorgós smileyt küldeni, és figurázza. Ha majd rááll az agyad, ez már olyan mint egy idegen nyelv..
2013. dec. 17. 23:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

én 21 éves vagyok, de 4et én sem ismerek. akkor én is őskövület lennék? :)

amúgy.. bárcsak ilyen anyukám lenne :)

2013. dec. 20. 10:04
 10/10 anonim ***** válasza:

megnéztem ezt a wikipédiásat, hát sírok mik vannak itt. :DDDDDDD a csirke, meg a majom, úristen, ki talál ki ilyet? :D

én mondjuk ezt a :o) -bóhocorrot sem értem, hogy mit akar jelenteni

a :----) pinokkiót jelenti wiki szerint, de egyik ismerősöm például ha nagyon nevet, nem :DDDDD-t ír, hanem :------D

-.- , -_- ez nekem ilyen "uh, még ezt sem tudod, de hülye vagy" fej, utálom ha ezt írják.

a szemüvegeset nagyon nem használom, de az ilyen "okosat mondtam, nevetek"-fej :D

:v -ez meg így írva nagyon nem látszik, a fb-os fej tök jól látszik, ez is nevetős szmájli. nem egy sima :D hanem ilyen csipkelődős, kicsit olyan másikon röhögős, nem tudom jobban elmagyarázni :D

remélem tudtam segíteni :-)

2013. dec. 23. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!