Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez még nagyon...

Szerintetek ez még nagyon korai, hogy így gondolom?

Figyelt kérdés
13 leszek januárban és én imádom a kisbabákat sosem volt pasim de olyan jóh lenne hamár 18 lennék vagy 19 mert nagyon szeretnék né már gyereket csak még kicsi vagyok hozzá :(.
2013. dec. 12. 19:36
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

Én is ilyen vagyok. :)) Imádom a kisbabákat. Őket dédelgetni, babusgatni... Persze ehhez egy jó férj sem ártana :D És már meg is van a kiszemelt, de nincs nagy remény. :( Minden esetre bízom abban, hogy egyszer lesz egy kisbabám, akiből egy édes kedves fiút/lányt nevelek.

És az az érdekes, hogy én az előtte lévő feladattól félek, bár az lehet hogy ennyi idősen normális... Az, hogy megszülni... hm... egy babáért mindent megtennék. :)

Tehát nem korai, én is ilyen vagyok. :)

14/L

2013. dec. 12. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Korai, mert kislány vagy még, de nem baj, ha ezt érzed.
2013. dec. 12. 19:47
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Én is így vagyok ezzel, 14 vagyok :D Úgy vagyok vele, hogy egyszer majd lesz gyermekem valakitől, aki érdemes rá ^^
2013. dec. 12. 20:03
 4/9 anonim ***** válasza:
39%
Én is ilyen vagyok, hormonok miatt, meg fűt a szerelem. Én legszívesebben olyan 20 évesen szülnék, de biztos, hogy akkor még bővel Hegyaljára járok és egy tróger rockerként viselkedem. Kíváncsi vagyok, hogy együtt leszünk-e akkor a barátommal. Ha igen biztos lesz akörül babaprojekt. Párfüggő. Normálisnak tartom amúgy, szerintem az az éretlen és buta dolog, amikor valaki utálja a babákat.
2013. dec. 12. 21:07
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
A babákkal az a "baj", hogy nem csak dédelgetni meg babusgatni kell őket, és nem csak "jajdecuki" állapotuk van. Fel kell őket nevelni, ha betegek akkor éjszakázni mellettük, nevelni őket és felelősséget vállalni egy életen át. Erre sem 13, sem 18-19 évesen nem érettek a mai fiatalok. Anyagilag és élettapasztalatban a semmire gyereket vállalni pedig nagy felelőtlenség. A gyerek nevében kikérném magamnak.
2013. dec. 12. 21:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A babázás nem csak annyiból áll, hogy fogdosom meg nézegetem. Az a cuki kisbaba bekakil, bepisil, fürdetni kell, etetni kell, a melledből, ami nem a legkellemesebb érzés, sír éjszaka, sír ha fáj a pocakja, sír akkor is, ha jön a foga, nyáladzik...

Erre szerintem még 18-19 évesen sem lesz elég érett az ember, akkor törődj majd a továbbtanulással, meg azzal, hogy megfelelő anyagi hátteret biztosíts egy gyerek felneveléséhez. Mert bizony anyagilag sem kis dolog.

2013. dec. 12. 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy szereted a gyerekeket nagyon szép dolog, de még ne tegyél azért semmit, hogy Neked legyen kisbabád! :)
2013. dec. 13. 07:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez aranyos. Régebben én is gondolkodtam ilyeneken, de ma már utálom a babákat. Nem valószínű, hogy tudnék róluk gondoskodni, türelmetlen vagyok és idegesítenek.

De azért még ne vállalj gyereket a közeljövőben :D 17L

2013. dec. 13. 15:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is így voltam ezzel, aztán csak 29 évesen szültem, mert babázni, meg szülni azért két nagyon különböző dolog. De a hivatásom gyerekekkel kapcsolatos, és ez nagyon jó így.
2013. dec. 13. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!