Mit gondoltok arról, ha egy 16 éves lány túl sokat foglalkozik egy témával?
Sarka Kata is folyton Hajdú Péterről beszél :O (bár ez más, mert Kata önmagában is idegesítő).
Én régebben folyton a Muse együttesről beszéltem. Kb. 8 éves lehettem, és valamiért mindig. Fura lehetett. :D
hát...igazából én is pont ilyen vagyok...az én barátnőimet is idegesíti, mikor arról dumálok, hogy most épp melyik fiú tetszik,meg láttam egy cuki srácot a buszon, akivel gyakran együtt megyünk reggelente...csak az a gáz, hogy az osztályban 5-es vagyunk barátnők és nincs 5-ünkben szinte semmi közös...én imádom a filmeket, azokon belül is a horrorfilmeket, szeretek fiúkról beszélni és tudoányos témákról beszélgetni, meg hogy mit gondolok pl. arról, hogy léteznek-e rajtunk kívül más dimenziók is. viszont mikor pl. az utóbbiról kezdek el beszélni, leoltanak, hogy jajj ez hülyeség és megpróbálnak eltéríteni, de semmi észérvük nincs, amit felhozhatnának, csak az, hogy nem akarják, hogy igazam legyen...pedig szerinte, ebben nem is az a lényeg, hogy kinek van igaza, mert itt még senkinek se lehet igaza, mivel a tudomány nem jutott el egyelőre arra a szintre, hogy bárkinek az álláspontját bizonyítani tudják, és én úgy vagyok vele, hogy amíg nincsenek konkrét bizonyítékok, addig csak álmodozni tudunk erről, abba pedig rohadtul ne szóljon már bele senki, hogy én mit gondolok mondjuk a feketelyukak meg a különböző dimenziók létezéséről...
bocsi, hogy messzire szaladtam, csak most ez eléggé felidegesített..xd
szóval az én témáimról se tudunk beszélni, aztán van két lány, akik animéket szoktak nézni, ők így elvannak egymással kb., a 4. lány novellákat ír meg ilyenek, az 5. pedig művészlélek és állandóan depressziós képeket rajzolgat, meg a festészetről beszél. Szóval eléggé különbözünk. és lehet, a te barátnődnél is ez van, hogy annyira nem találja meg másokkal a közös témát, hogy inkább a saját témáiról beszél állandóan, hogy legalább addig is legyen miről beszélgetnetek, meg hogy esetleg egy idő után hozzászoksz és téged is érdekelni fognak ezek a dolgok. én legalább is a saját szemszögemből így látom, mert én is ezért csinálom ezt. és most lehet, hogy szemétnek tűnök, de már csak azért sem szakítom meg velük a kapcsolatot ennek ellenére, hogy nincs egy közös témánk se, mert akkor egyedül maradnék, mert az osztályban rajtuk kívül nincs normális ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!