Vannak még itt (rajtam kívül) akik nem járnak el bulizni/szórakozóhelyekre?
ha igen/nem miért ? :D
kort és nemet is légyszi
Nem, mert számomra nem kifejezetten szórakozás, nem érzem jól magam sok ember között, attól félek, hogy valami rosszarcú leszólít hazafele, akármi történik velem, ha sokat iszok. Inkább megyek egy koncertre havonta, mint minden hétvégén bulizni, a többi nap pedig behozom a lemaradásom a sorozataimmal.
16/L
Èn nem szoktam.Viszont koncertre sokszor jàrok. ;P
18/L
Én sem járok. Nincs kivel, de ha lenne se biztos, hogy mennék. Számomra visszataszítóak a piálós fiúk/lányok!
17L
Én nagyon ritkán járok, néha nagyon jó érzés bulizni egy nagyot, de nem vágyom minden héten hatalmas partikra.
Egy évben szerintem max. 5-6 alkalommal megyek nagy bulikba, ez nekem bőven elég. Akkor tényleg kicsípem magam, táncolok, jól érzem magam a társasággal, akivel megyek, de többször nem vágyom rá.
Egyébként jobban szeretem a beszélgetős, lazulós estéket barátokkal pl. sétálni, beülni valahova kajálni és közben beszélgetni, forró csokizni, teázni, esetleg forralt borozni stb. :) Ezeknek nagyon szeretem a hangulatát, lehet beszélgetni, lazítani egy kicsit, tudunk segíteni egymásnak a problémákban, vagy épp együtt örülünk a másikkal.
18/L
Nem járok ilyen helyekre, mert nincs kivel. De igazából nem is vonz ez az egész. Nem szeretem igazán az embertömegeket, és senki ne próbáljon ágyba cipellni, vagy leitatni. Saját szalagavatós afterpartymra se megyek el.
18L
Egyáltalán nem járok, nekem az ilyen szórakozóhelyek nem nyújtanak szórakozást. Pedig szeretek a barátnőimmel csavarogni néha. :) Alkoholt egyáltalán nem iszok, mert utálom. Én az otthonülős, teázós típus vagyok. Én a szórakozást a szerepjátékban (tehát a közös történetírásban), az olvasásban, és a rajzolásban találtam meg. :D
19/L
Nem járok.Nem engednek el,de ha megfenyegetnének,akkor se mennék.Nálam inkább a mennyünk és együnk egy sütit,vagy rendeljük egy pizzát és nézzünk egy filmet dolgok jönnek be.:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!