Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kedves fiús szülők! A fiatok...

Kedves fiús szülők! A fiatok melyik aláöltözőt szeretik jobban? Jégeralsó, cicanadrág vagy harisnya?

Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 16:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi baj nincs a jégeralsóval vannak tök jó sportosak is közöttük,én inkább azt veszem föl mint a cica nadrágot vagy a harisnyát azokkal én valahogy nem tudnék kibékülni

19/F

2013. nov. 27. 21:59
 12/23 anonim ***** válasza:
ewww... inkább vegyél neki bélelt farmert
2013. nov. 27. 22:15
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
én 14 vok és fiú, én a lábfejes harisnyát szeretem a legjobban
2013. nov. 27. 22:45
 14/23 anonim ***** válasza:
10%

Nem tudom elképzelni hogy vannak fiúk akik felveszik a harisnyát. A hideg kiráz tőle. Bár jobb, mintha szoknyát hordanának!

Egyébként csak hogy a kérdésedre is válaszoljak, én ovi után hagytam el a harisnyát, ugyanis amikor elkezdett nőni a szőröm és a farkam, borzasztóan kényelmetlen volt a harisnya. Most felnőtt fejjel sem tudok például hosszú zoknit felvenni, mert a szőrtüszőim nagyon fájnak tőle (illetve bármilyen feszes ruhát).

De egyébként én nem tudom ti hol laktok, mi Magyarországon nem fagytunk meg télen a nadrágunkban!

2013. nov. 28. 12:23
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Én gyerekkoromban pamutharisnyát hordtam(akkor még csak az a bordás volt) egészen 10 éves koromig.Aztán anyám úgy döntött,hogy mackóalsót ad rám.Csakhogy az a vastagsága mellett még rohadt kényelmetlen is volt.Összeszedtem magamat,és visszakönyörögtem a pamutharisnyát.Azért mert egyrészt zokni sem kellett hozzá,másrészt kint egyáltalán nem fáztam benne.Csak sajnos akkor kellett nélkülöznöm,amikor tesi óra volt,mert olyan lökött osztálytársaim voltak,hogy minden apróságon röhögtek.Ez egy héten általában 2-3 órát jelentett,mármint a tesióra.

Lassan 40 éves leszek,de még mindíg hordom.Azért is,mert én kint dolgozom a hidegben,és elengedhetetlen a számomra,meg kényelmes is.Nincs ebben semmi különös,a feleségem is felveszi ugyanúgy,ha szükséges.

A kedves kérdezőnek meg üzenném,hogyha egy fiú harisnyát hord,azon kár fennakadni.Egyáltalán nem gáz,és inkább vegye csak fel,minthogy fázzon.Én ugyanezen az elven vagyok ma is,és azon is maradok!És ha véletlenül kicikizik emiatt,hát ez legyen a legkevesebb baja.Az egészség fontosabb!

2013. nov. 28. 21:43
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkoriban nálunk ovisoknál ez nem volt kérdés.Ott nem számított fiú,vagy lány az illető,a harisnyanadrágot fel kellett venni,vagy rádadták.Az ovónők eleve ezt kérték a szülőktől.De még a suliban alsótagozatban is biztatták a pedagógusok a szülöket,hogy télen a fiúk se szégyelljék a nadrág alatt a harisnyát.Ezek voltak a 80-as évek elején.Én fiúként 12 éves koromig hordtam,és felnőtt nős férfiként is felveszem,ha hideg van kint.Én sem értem másoknak mi ebben a ciki?Aki fázik,az viselje nyugodtan,és ne legyünk már ennyire gyerekesek!
2013. nov. 29. 06:13
 17/23 anonim ***** válasza:
mindegyik felesleges
2013. nov. 29. 14:05
 18/23 anonim ***** válasza:
88%
OFF Felnőtt férfira való harisnyanadrágot hol árulnak? Még sehol nem láttam, csak jégergatyót meg sí aláöltözőt.
2013. nov. 29. 16:14
 19/23 anonim ***** válasza:
Utolsó!Tényleg érdekel?Akkor üzenj privátban,és megmondom.Pesti,vagy vidéki vagy?
2013. nov. 29. 22:44
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
OFF Nem akarok ilyet venni, csodálkozom, hogy lehet kapni, mert sokat járok boltokba de soha nem láttam ilyesmit.
2013. nov. 29. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!