Anyukak, ti mit csinalnatok, ha ilyen lenne a lanyotok? Mi a velemenyetek rola?
Egyik baratnom lanya.
Most 16 eves, 15 evesen, reszegen, egy hazibuliban vesztette el a szuzesseget, egy drogos vadallattal, akivel utana meg 1 evig kavart. Most, hoy szakitottak, minap, a lany elment egy buliba, otthon igerte, 11-re otthon lesz. Ehhez kepest masnap kiderult, a bulibol lelepett egy idosebb sraccal, felment hozza, lefekudtek, ott aludt, haza se ment.
Hetente mas sracokkal kavar, hempereg, smarol, stb., ez emellett persze meg lazad is.
Oke, r.ibanc; meg minden, de szeretnek segiteni baratnomnek, o mar nem bir vele, ezert is erdekelne, ti mit tennetek, ha ilyen lenne a lanyotok.
Az a baj, hogy a lany eddig teljesen normalis volt, megbizhato, ezert ertheto, hogy a szulei nem tartottak rovid porazon. Azota lett ilyen, miota gimnazista.
Kerdeztem baratnomet, hogy mi lenne, ha sulit valtananak, de nem akarja, a lany tanulmanyi eredmenyei rendben vannak, csakhat a viselkedese...
Kamu.
Vagy a lány vagy, vagy a lány egyik barátnője.
Kudarcként élném meg,ha majd ilyenre nevelnék egy gyereket,de amúgy meg kiállnék a lányom mellett és elmondhatná nekem minden problémáját,mert szeretném,ha hozzám fordulna segítségért,ha már baj van..ha előtte nem sikerült hozzám fordulnia,persze.Ugyanis a kérdésben szereplő lány bajban fog lenni a sok drogos idióta miatt!Veszélyeztetve van azáltal,hogy ilyenekkel ismerkedik és lealacsonyodik a szintjükre.De fontos megemlíteni,hogy aki nem lázad,az bezárkózik.Én nem mondhattam és nem is mondhatok el semmit anyámnak,mert kis dolgokon rögtön felhúzza magát.
Amúgy szerintem nem a te dolgod segíteni,ebből az egészből JOBB LENNE,ha kimaradnál.Mert FÉLŐ,hogy:
1.A lány ellened fordíthatja az anyját,
VAGY
2.A lány alapból megutál téged,pedig lehet,hogy amúgy meg hozzád is menne a gondjaival véletlenül..
Mert lehet,hogy elfogynak közben a barátai,és véletlenül pont hozzád szeretne VÉGSŐ ELKESEREDÉSÉBEN fordulni.. szerintem mond az anyukájának azt,hogy alakítson ki bizalmi kapcsolatot a lányával,és segítsen neki,ha baj van,de ne szidja,ne akadályozza meg,hogy bármit csináljon.
Egy alkalom lesz talán,vagy kettő,amikor esetleg igazán bajba fog kerülni,ÉS ABBÓL CSAK TI HÚZHATJÁTOK KI,mert szerintem már minden normális barátja elhagyta..akire amúgy a rossz helyzetekben számíthatott volna vagy számíthatna.
Hozzátok fog fordulni,ha jól bántok a szavakkal..
Attól függetlenül, hogy mit gondolsz róla most támogatásra van szüksége, most ért véget egy egy éves kapcsolata, gondolom lelkileg maga alatt van, és nem találja a helyét, azért is csinál furcsa dolgokat.
,,Hetente mas sracokkal kavar, hempereg, smarol, stb" - ez addig is úgy volt, míg a barátjával együtt volt? és a ,,drogos vadállat"-ot ismerte, szerette mielőtt lefeküdt vele részegen, vagy csak épp egymás mellett döntötte le őket a lábukról a szesz? nagyon nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!