Szerintetek lesz ebből még 5-ős?
vagyis: 5, 5, 3, 4, 3, 5
ennek az átlaga: 4,1 vagyis épp négyesre állsz most.
Ne akarj már ennyire kitűnő lenni!
És tanulj meg inkább helyesen írni, sokkal-sokkal többre viszed vele!
Ne stresszelj ennyire ezen! :) Hatosztályosba készülsz, hogy szeretnél 5ös lenni félévkor? Kedvesen meg is említheted a tanárnak, ha így van, mondjuk teljesen tanárfüggő, hogy mit szólna. Az is, hogy félévkor mire adja meg a jobb jegyet....
De ha ez megnyugtat, én borzasztó tanárnál 1-essel kezdtem tizedikes biológiában (elvette a dolgozatomat, mert szerinte beszéltem, pedig nem is ült körülöttem senki, magamban meg nem szokásom beszélni) és mára 3,8-ra állok. Semmi se kijavíthatatlan, csak ne haragítsd magadra a tanárt, ha ilyen önfejű, ismerd ki, mi lágyítaná meg, és tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy megértsd az anyagot.
Matematikailag simán lehetséges szerintem az ötös, szóval ne aggódj. Ha jófej a tanár, akkor úgyis ad könnyebb feladatokat, ha látja, hogy nagyon szeretnéd azaz ötöst.
Sok sikert! :)
Ó, a cuki kis tudatlanság. Az én volt osztályom kevésbé jó tanuló tagjai mind mentek valamire az életben, aki meg kitűnő volt, az maradt itthon. :) De idővel majd rájössz, hogy nem függ a tanulmányi eredménytől, ezt csak bebeszélik nektek.
De azért...
TANULJATOK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!