Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek lesz ebből még 5-ős?

Szerintetek lesz ebből még 5-ős?

Figyelt kérdés
6.osztályos vagyok 12éves.Ma matek órán rosszak voltak az osztálytársaim (nagyon rossz osztály vagyunk) és a tanárnő feladott egy feladatot a többiek még mindig nagyon kiabáltak és ezért azt mondta hogy jó akkor jegyre megy.Ma tanultuk az anyagot és már is íratott belőle! A mellettem ülő kitűnő tanuló sem tudta.Én is nagyon jó tanuló vagyok ő egy picit jobb.Nem is ez a lényeg hanem az hogy szerintem rosszul fog sikerülni.Vagy 3-mas lesz vagy 2-es. És félévkor szeretnék 5-ős lenni.A jegyem a következők: 5, 5,3,4 szóval ha becsúszik még egy hármas nem lenne jó.Viszont van egy szorgalmi amit ha megcsinálunk 5-öst kapunk.És lesz még egy doga, amit tudok szóval az is 5-ős lesz.Így még tudok 5-ős lenni? Vagy ne reménykedjek? Tudom lesznek még dogák.Szóval?
2013. nov. 12. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:

vagyis: 5, 5, 3, 4, 3, 5

ennek az átlaga: 4,1 vagyis épp négyesre állsz most.

2013. nov. 12. 16:32
 2/7 A kérdező kommentje:
És ha megkapom még a 2-őst? Változhat még ez?
2013. nov. 12. 16:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a jegyeidtől függ.Ha látja a tanár,hogy szorgalmas vagy,és szeretnéd a jobb jegyet,akkor ált. ez fölfelé kerekíti,de sajnos van,amikor nem.Nekem volt olyan,hogy 4,7-re nem adta meg az ötöst,szóval eléggé tanárfüggő is.
2013. nov. 12. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:
71%

Ne akarj már ennyire kitűnő lenni!

És tanulj meg inkább helyesen írni, sokkal-sokkal többre viszed vele!

2013. nov. 12. 20:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne stresszelj ennyire ezen! :) Hatosztályosba készülsz, hogy szeretnél 5ös lenni félévkor? Kedvesen meg is említheted a tanárnak, ha így van, mondjuk teljesen tanárfüggő, hogy mit szólna. Az is, hogy félévkor mire adja meg a jobb jegyet....

De ha ez megnyugtat, én borzasztó tanárnál 1-essel kezdtem tizedikes biológiában (elvette a dolgozatomat, mert szerinte beszéltem, pedig nem is ült körülöttem senki, magamban meg nem szokásom beszélni) és mára 3,8-ra állok. Semmi se kijavíthatatlan, csak ne haragítsd magadra a tanárt, ha ilyen önfejű, ismerd ki, mi lágyítaná meg, és tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy megértsd az anyagot.

Matematikailag simán lehetséges szerintem az ötös, szóval ne aggódj. Ha jófej a tanár, akkor úgyis ad könnyebb feladatokat, ha látja, hogy nagyon szeretnéd azaz ötöst.

Sok sikert! :)

2013. nov. 12. 20:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Képzeld el kedves hármas, hogy igen is szeretnék kitűnő lenni, mert nekem fontos hogy ne az utcán kössek ki egy pár év múlva.Tudok helyesen írni képzeld el.Ezért nem szeretek ide feljönni erre az oldalra mert csak a trágárság megy.Nem a kérdésre válaszolnak hanem csak a lenézés megy! Képzeld könyvelő szeretnék lenni, ezért fontos a matek és igen a legeslegjobb iskolába szeretnék menni.8-adikos koromban elmegyek suli látogatásra és nem akarok úgy járni mint az unoka testvérem hogy 5-6 helyre ment és sehova nem vették fel.Szóval ezért szeretnék tenni és szeretnék majd a családomnak segíteni mert nem állunk most túl fényesen anyagilag.Köszönöm aki a kérdésemre válaszolt! Jó tudni hogy van még egy pár kedves ember! <3
2013. nov. 14. 19:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Ó, a cuki kis tudatlanság. Az én volt osztályom kevésbé jó tanuló tagjai mind mentek valamire az életben, aki meg kitűnő volt, az maradt itthon. :) De idővel majd rájössz, hogy nem függ a tanulmányi eredménytől, ezt csak bebeszélik nektek.

De azért...

TANULJATOK!

2013. nov. 14. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!