Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány évesen voltál először...

Hány évesen voltál először buliban?

Figyelt kérdés

2013. nov. 2. 08:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
jaj nem 12 évesen, hanem 13 évesen.
2013. nov. 2. 11:36
 12/20 anonim ***** válasza:

14 évesen voltam pici házibulikban, alkohol már volt, de nem nagyon ittunk.. :) Max. egy fél pohár sört és ennyi.

Discoban 16 éves korom után voltam először, de ott se sokat ittam.

2013. nov. 2. 12:46
 13/20 anonim ***** válasza:

Házibuliban 12 évesen.

Discoban 16 évesen.

2013. nov. 2. 13:36
 14/20 anonim ***** válasza:
15 és fél éves lehettem amikor először elkezdtem járni bulizni és akkor volt alkohol is bőven. Utána persze voltam olyan társaságban is, ahol azért drog is akadt, volt 1-2 durva este mikor a társaságból valaki besokallt:/ Szerencsére én még berúgni sem rúgtam be akkoriban(most is egy kezemen megtudom számolni hányszor ittam többet), droghoz meg egyszer sem nyúltam és nem is fogok!:D
2013. nov. 2. 14:07
 15/20 anonim ***** válasza:

Első vagyok: Ott volt fű, VP, cigi, pia, meg minden. Nem nagyon éltem a lehetőséggel, kivéve az alkoholt tekintve, ezzel mint utólag rájöttem: túlzásba estem...

(15/F még mindig..)

2013. nov. 2. 17:00
 16/20 anonim ***** válasza:

A bankettnek nevezett nyolcadik év végi osztálybanzájon nem kevés pia tűnt fel, a társaság zöme le is részegedett, a beltéren a tüc-tüc bömbölt, a kertrészleg pedig a nosztalgiázás és az eszmecserék színtere volt. Ha ez bulinak számít, 14 voltam. Azóta mindössze kétszer vettem részt hasonlón, mindhárom alkalommal megmaradtam külső szemlélőnek a nagy ivászatot illetően (persze nem azt mondom, hogy nem csúszott le kortyokban mérhető mennyiségű kóstoló).

15/L (10. évfolyam)

2013. nov. 3. 02:04
 17/20 anonim ***** válasza:

Házibuliban 13 évesen, kemény fél 11ig maradtam kb :DD

Discoban pedig 14 (és fél, ha ez számít valamit) évesen, akkor már hajnali 3ig, és azóta is rendszeresen járok. (ill. eleinte nem jártam rendszeresen, csak havonta 1x-2x, mostmár egy ideje minden hétvégén)

2013. nov. 3. 16:41
 18/20 anonim ***** válasza:

Kiskorom óta vitt édesanyám koncertekre, amik szabadtériek voltak. Volt alkohol nyilván, sőt, tőlünk 2 méterre tekerték a spanglit. Kb 8-9 voltam.

Kortársaimmal bulin 14-15 évesen voltam először

2013. nov. 3. 19:24
 19/20 Frigg ***** válasza:

Legelőször 12 évesen, egy rockkoncerten. Nálunk minden évben van Rock-karácsony. Az első bulimra apu jött velem, ez rendben is volt, kb 14 éves koromig együtt jártunk, mert ő is szereti a rockzenét. Nem volt ciki, nem lógott a nyakamon, hallgatta a zenét, és a fél szemét rajtam tartotta. Aztán már barátaimmal jártam utána, és az elmúlt 10 évben egy rock-karácsonyt sem hagytam ki :)

Szigetre 15 évesen mehettem el, barátommal, de csak egy napra.

23/N

2013. nov. 4. 15:55
 20/20 anonim ***** válasza:
19 évesen...
2013. nov. 8. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!