1/20 anonim válasza:
15 évesen.:) (Rendes házibuli volt, sulis arcokkal.)
2/20 anonim válasza:
házibuli:14 évesen az egyik barátnőmnél,családi szülinapozás volt,de tolták annyira durván az öregek is,hogy simán elment egy jófajta házibulinak:D
disco:15. születésnapom előtt 2 héttel.Azóta 2 év telt el,és csak 2X voltam,nem az én stílusom.
3/20 anonim válasza:
Szintén 15 évesen, házibuli gimis osztálytársakkal. Ja, és ottalvós volt. :)
4/20 anonim válasza:
Házibuliban általános 7-8. osztályában.
Discoban pedig 17 évesen.
6/20 anonim válasza:
Olyan (házi)bulin ahol volt alkohol, meg igazi buli hangulata volt, 13 évesen.
7/20 A kérdező kommentje:
olyanra gondolok ahol volt alkohol vagy drog...:D
2013. nov. 2. 09:45
8/20 anonim válasza:
Házibuliban először 14 évesen voltam, osztálytársakkal.
Alkohol volt kb. 17 évesen a bulikban, de világ életemben utáltam inni, különösebben nem érdekelt. Drogos bulikba elvből nem járok, van egy minimum szint, ami alá nem megyek. Ez nem üti meg a mércét.
9/20 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok: mindkettőben volt alkohol,de drog nem.Még nem voltam olyanban (vagy nem tudok róla)
10/20 anonim válasza:
12 évesen rockkoncerten, alkohol volt és fű is biztosan, mivel a mostani barátom mesélt pár dolgot, hogy miket műveltek odakint a bénább számok alatt, mentőt is hívtak valakihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!