Mit tennétek, ha rájönnétek?
Figyelt kérdés
A 13 éves lányotok(november 20.-a után) 14 lesz cigizik?! Mostanság nagyon szomorú,mindig a szobájában ücsörög. Mit lehet tenni? Ha érdekel valakit az egész sztori leírom!2013. nov. 1. 17:13
11/18 A kérdező kommentje:
2 éve szerettem bele és azóta próbálom elfelejteni,de nem megy. ő meg mégjobban megnehezíti a dolgokat,ha ezeket csinálja:| Ment mindenkinek a zöld kéz! Jöhetnek még válaszok!!
2013. nov. 1. 18:16
13/18 anonim válasza:
Állítom, ha megismerkedne egy fiúval, és az ilyen szeretetteljesen bánna vele, mint a tanárnő, akkor meg hirtelen heteroszexuálissá vállna, és egy másik rovatban olvashatnánk az ömlengést, hogy miért nem meri elmondani neki, hogy szereti.
14/18 A kérdező kommentje:
Utolsó! Már egy csomó fiú járni akart velem,de mindig visszautasítottam őket,mert én CSAK a matektanárom szeretem!
2013. nov. 1. 18:26
15/18 A kérdező kommentje:
Miért mondjam el neki szerintetek? Jöhetnek a válaszok cserébe mindenkinek megy a zöld kéz!
2013. nov. 1. 18:26
16/18 anonim válasza:
Hát, szerintem álmodozz, aztán majd elmúlik. Nem tudsz mást tenni. Lehet bisex vagy.
17/18 anonim válasza:
Lehet, hogy biszexuális vagy, de az is lehet, hogy kinövöd még ezt az egészet, ezt nem tudhatod még te sem.
De abban szinte biztos vagyok, hogy a tanárnőd gesztusai csak neked tűnnek közeledésnek, belemagyarázod mindenbe azt, hogy biztos azért csinálta, mert érdeklődik irántad. Ez szinte biztos, hogy nem igaz.
Ne zárd el magad a lehetőségektől azzal, hogy beleéled magad egy butaságba, miszerint a tanárod szerelmes beléd. Inkább mondj igent egy rendesebb srácnak, aztán majd kiderül, hogyan érzed magad vele. Lehet, hogy egy-két hónap múlva már nevetni fogsz azon, hogy miket gondoltál a tanárodról.
18/18 A kérdező kommentje:
De pont ezaz,hogy mindig azt mondogatom magamnak,hogy úgyse szeret nem is tetszem neki.. De mégis észreveszem ezeket!:)
2013. nov. 2. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!